2022-09-20, 11:00:59
(2022-09-19, 16:07:58)Mor Tuadh Írta:(2022-09-19, 14:47:07)remi Írta:(2022-09-19, 07:09:22)sorozatplus Írta: Van még egy kérésem. Nagyon szeretnék feliratot a John Oliver-show az elmúlt hét híreiről 4. évadához, a ION10 változathoz. Már rég kértem a sorozatidőzítés topicban (mert van már hozzá HDTV változat), de mivel senki nem vállalta, lehet, rossz helyen kértem, és subrip-et kellett volna kérnem. Mivel nem tudom, hogy van-e hozzá subrip vagy nincs, hát megpróbálom itt is. Lehet hogy ez most megint hülyeség, elnézést
Van hozzá ION10 felirat egy másik oldalon, de nem szeretem azokat, csak nagy szükség esetén használom. Nagyon rosszul állnak a helyesírással az ottani fordítók, legalábbis a legnagyobb részük, sajnos. Ezért szerettem volna innen a feliratot, ha lehetséges.
Amit nem vállalnak a profi időzítők de megvan hozzá a 3 szükséges felirat azt magad is átidőzítheted kis gyakorlás után részenként 1 percnél kevesebb ráfordítással ezzel a kütyüvel:
https://files.zzattack.org/misc/subsync3.pdf
Persze nincs garancia rá, hogy minden a helyén lesz.
Illetve van egy simán subsync nevű progi is, ez állítólag videó (bár nyilván a hangsáv) és/vagy csak 2 felirat alapján is képes már ugyanerre a mutatványra, ezt viszont még nem próbáltam sose.
Ezt a subsyncezést én nem erőltetném, akkor már több értelme van megtanulni eltolni a feliratot, ahol kell, meg szükség esetén fps-t váltani.
Nagyon köszönöm a segítséget, mindenkinek. Nagy szükség esetén talán kipróbálom a subsync-et, valamikor; jó tudni, hogy létezik ilyesmi, én eddig nem tudtam róla. De azért inkább maradok a profi fordítók munkájánál, az a legbiztosabb, és nagyon értékelem őket