2022-10-03, 15:46:21
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2022-10-03, 15:46:51. Szerkesztette: Mor Tuadh.)
(2022-10-03, 15:27:59)remi Írta:(2022-09-30, 06:12:24)sorozatplus Írta: Nekem úgy is nagyon jó lenne, ha csak az első évadot tenné fel valaki, és majd később a többit, hetente egy évadot, vagy ahogy lehet. Nem tudom beszerezni a PLAYWEB változatokat, nagyon lassú a netem, például 4-5 epizód torrent 6-8 óráig tart . Az AMZN AJP69 már megvan, nagyon hálás lennék ha valaki segítene, akármilyen lassan is jönnének az évadok!
Ha konzekvensen csúszik akkor 3 lehetőséged is van:
használj olyan szoftvert amiben lehet röptében időzíteni (PC-n pl. VLC, "asztali" lejátszón Kodi).
Csak meg kell tanulnod a SUW használatát
Vagy az ennél gyorsabb de kevésbé elegáns Subsync3-at.
Letöltési linkeket találsz itt a fórumban mindenhez.
Ha nem konzekvens a csúszás akkor leginkább csak a subsync3 segít.
Továbbra is felesleges a Subsyncet reklámozni, mert ha az ember nem ismeri behatóbban a feliratforrásokat, akkor elég nehéz jó eredményt kihozni belőle.
A program azt csinálja, hogy ha van A nyelven két különböző időzítésed, B nyelven meg a kettőből csak az egyikhez, és szeretnél a másikhoz is csinálni, akkor összeveti, hogy milyen eltérések vannak az A nyelv két feliratának az időzítésében és megpróbálja az alapján eltologatni a B-t is. Ha csak nem azonos forrásból származó tűpontos időzítésű feliratokkal dolgozol, akkor elég vacak lesz az eredménye. Próbálkoztunk vele anno, elvetettük.
És nem, ha nem konzekvens a csúszás, mást kell csinálni, elsőnek rá kell jönni, hogy mi a csúszás oka, aztán ha
- eltérő fps --> váltani kell, és utána esetleg még eltolni
- vágások vannak a filmben --> meg kell keresni mindet, és azoknál eltolni a felirat egyes részleteit
- extra/kivágott jelenetek vannak --> ez a legnagyobb szívás, akkor törlés/kipótolás és tilitoli, vagy hagyod a francba