2023-03-08, 17:38:57
(2023-03-08, 15:00:04)Kai_Subs Írta:(2023-03-08, 14:28:19)remi Írta: Hellótok, erről a Helsinki Crimes (Harjunpää) sorozatról tudtok esetleg valami bővebbet? A junkien pár napja azt írták róla, hogy "új a magyar streamingen", tegnap vagy tegnapelőtt jöttek is ki rilízek, de azokban csak francia, német és még sokkal északibb feliratok vannak, meg látom, hogy ti is csak a finnt meg az angolt ripeltétek ki, de még napokkal korábban. Ezek szerint akkor a junkien tudtak valamit rosszul, vagy csak késik a magyar felirat?
Netflixen van fent és nálunk is elérhető, ha angolra van állítva a profilod, de mivel nincs hozzá magyar felirat, ezért nem jelenik meg, ha a profilod magyar nyelvre van állítva. Egyelőre kétlem, hogy lenne hozzá magyar felirat.
Ez érdekes, felületes guglikeresés még azt se mondta meg, hogy ezt megvette a netflix, a channel4-et adta fel mint "forrást" (a 101 első kockáiban sincs netflix, "C MORE" van). De csak azért néztem rá mert a junkien azt írták.
Ennél is érdekesebb, hogy "helsinki crimes netflix" keresőszavakra sincs értelmezhető találat, van viszont ez:
Helsinki Crimes: Helsinki Crimes is not available in Finland BUT it can be unlocked and viewed!
Nem tudom, hogy ha azt gondolom ha egy finn sorozat nem elérhető Finnországban akkor valószínűleg nem én vagyok hülye hanem valaki más azzal egyet lehet-e érteni, de jó ideje meg se próbálom követni azt a káoszt ami némelyik (legtöbb) platformon van.
Sajna akkor ez jó időre felejtős, finnül angol felirattal sajnos nekem túl nagy koncentrációt igényel, így már inkább feladat mint szórakozás.