2023-10-18, 22:20:16
(2023-10-18, 13:26:04)remi Írta:(2023-10-17, 20:57:08)Mor Tuadh Írta:(2023-10-17, 16:48:39)sorozatplus Írta: @Ranma
...
Minden epizód ilyen hibákkal van tele - légyszi javítsd át őket!
.ass formátumú feliratokat készít, az elméletileg tudja kezelni, hogy több táblának ugyanaz az időzítése, és a képen különböző helyekre kerülnek ki egyszerre. Animéknél ez eléggé bevett dolog tudtommal.
Nem lehet, hogy az nem kezeli jól, amivel lejátszanád?
Én már srt feliratban is láttam ilyet (alul-felül egyszerre felirat), más kérdés, hogy a Kodi csak a legutolsó frissítés óta kezeli az ilyesmit, addig fentre (asszem an8) se rakott ki feliratot. VLC sztem kezeli már régen.
De a berakott részlet srt-ből van és hiányoznak a formázó kódok, szal nem lehet, hogy konvertálva lett a .ass és a konverziókor elvesztek a formázó-kódok?
De, igazad van, valószínűleg ez történt, csak nem értem, minek lett srt-re konvertálva az .ass felirat. Az srt egyébként sem arra való, hogy ennyi egyszerre lévő táblával szórakozzunk (még ha kódokkal meg is lehet erőszakolni), és nem is minden lejátszó kezeli a felülre helyezős srt-kódokat. A tévém például tutira nem.