2024-04-08, 14:27:37
(2024-04-07, 16:32:13)seemur Írta:(2024-04-05, 10:28:46)remi Írta: Hellótok,
a La Faille / The Wall című francia nyelvű kanadai sorozat évadaihoz tud esetleg valaki égetett felirattól MENTES elérést?
Az égetetteket mindenhol vagy bárhol is meg lehet találni, de "normálisat" nem találok sehol. Az első évadhoz van egy ócska tvrip a torrent911-en meg agyonvagdosott és belogózott (=használhatatlan), viszont véletlenül dualos rudub, de a 2.-3. évadhoz meg végképp semmi.
Yggtorrentsen elvileg vannak megfelelőnek tűnők, pl.:
La.Faille.S03.2022.720p.VFQ.WebRip.H264
csak onnan meg kirúgtak, miután kellőképpen el nem ítélhető módon 0,99-re "zuhant" (nem, ez nem vicc) az arányom ott és 15 ajróért akarnak visszaengedni. Nyaljanak sót.
https://www.imdb.com/title/tt11577386/
Előre is kösz, ha valaki tud megoldást!!
Hosszútávon érdemes volna pár jó private tracker-re valahogy bejutnod (és szabályokat betartani!), ahol ilyen külföldi releasek megjelennek. Lehet legtöbbjük csak meghívóval múködik, de például egyik legjobb ilyen releasek szempontjából szerintem a TorrentSeeds. Nem figyelem mostanában, de régebben emlékszem lehet havonta is volt open registration oda.
Van tagságom több kisebb-nagyobb külföldi trackeren, a szabályokat is be szoktam tartani, mert ezek a tagságok évek óta megvannak, csak ez egy olyan anyag ami kanadai gyártás, ráadásul francia nyelvű meg nem is túl friss, úgyhogy a nagyobb trackereken sincs belőle, csak a direkt frankofón helyeken. Erre volt a yggtorrent accom, meg tudtam is az 1.00 arány követelményéről, csak valamit benéztem és a 0,99-es aránnyal egyből deaktiválták is az accot. Mondjuk ezen fel is húztam magam annyira, hogy nem is megyek többet a tájékukra se.