2024-11-11, 07:23:16
(2024-11-10, 20:14:42)l.a.c.y. Írta:(2024-11-08, 15:57:12)remi Írta:(2024-11-08, 12:47:08)Kai_Subs Írta: Azt másold be, amit linkeltél, ne azt, amit átkonvertáltál. Azt, ha megnyitom teljesen jó benne a szöveg.
Letöltöttem újra, kicsomagoltam újra, megnyitottam, ctrl+a, ctrl+c, ctrl+v, save as, és innentől kezdve kérilászló üzemmód, nemértem.
Ja, tegnap este a Kodiban úgy 12-15 perc után kezdett széthullani, abban a verzióban pedig 100%, hogy az akkori (ha azóta nem lett cserélve akkor a mostani) verziótok van belemuxolva, untouched.
Szóval tényleg nem értek valamit. Vagy rosszul tudok valamit.
Köszi a segítséget.
Kevésbé elegáns, de működhet: akár SE-ben, akár wordben szerkesztés-csere-összes cseréje. Kijelölöd a problémás krikrakszokat, lecseréled a megfelelő ékezetes karakterre és úgy mented el. Tízegynéhány ilyen karakter lehet, max. három perces meló, egy próbát megér, én már csináltam ilyesmit pár éve, nálam akkor működött.
Gondoltam én is erre, de mire megvalósítási fázisba került volna addigra a feleségem végigküzdötte a részt, a többivel meg nem volt gond.
Mondjuk azt mondta, olyan formában esett szét, hogy a felét ha el tudta olvasni, volt olyan ékezetes karakter aminek a helyén 4 kriksz-kraksz jelent meg, némelyik sor emiatt olyan hosszú lett, hogy nem fért el a képernyőn.
Ez van, köszi a segítséget.