8 órával ezelőtt
(9 órával ezelőtt)seemur Írta:(10 órával ezelőtt)remi Írta:(ma, 09:29:56)seemur Írta: ......
(2025-07-08, 08:13:00)remi Írta: Hellótok.Meglett?
Nem bejáratos esetleg valaki egy szerb trackerre? (Vagy a jelek szerint a bolgároknál is lehet).
Ezt az anyagot, vagy valami hasonlót keresem:
Zlatni.decko.S01.720p.HMAX.SERBIAN.WEB-DL.x264.AAC-BULTOR
HC engsubbal már másodszor bukkant fel a napokban, de van hozzá SC is, de ahhoz meg ezt az egy bolgár magnetet találtam, ami sajna 8% körül megfulladt.
Előre is köszi!
Van ilyen is:
Zlatni.decko.2022.S01.1080p.WEB-DL.DD2.0.H.264-FLUX
Eddig nemigazán. A bolgár magnet mozdult egy keveset, de már napok óta be van halva, azonkívül meg egy német hangsávost találtam ami elérhető
Golden Boy 2022 S01E01 GERMAN 720p WEB h264 OHD
de ez meg videómegosztón, ahol ~1100 MB-ról 315-re van visszabutítva, meg ugye szinkronos. (Égetett az van mindenfelé, dögivel.)
Erre a FLUX-ra se mutat értelmezhető találatot a bing se meg a kacsás se (guglit ilyesmire már megpróbálni se szoktam).
Szal egyelőre nincs. Ha esetleg PTP-n vagy valami egyéb számomra nem elérhető helyen mégis lenne valakinek azt nagyon megköszönném!
FLUX-ot 1 helyen megpróbálom. ha nem lesz akkor Golden.Boy.2022.S01E01.SUBBED.1080p.HDTV.H264-CBFM-S01-E05 a legjobb választás szerintem (gondolom eredeti nyelv+angol felirat)
A "SUBBED" verzió megvan már, csak abban ugye égetett felirat van, hozzá olyan amit nem nagyon kultiválok, se a színe, se a mérete, se a pozíciója, se a betűtípusa nem stimmel a szokásaimhoz.
Van viszont egy ebből OCR-ezett SC engsub hozzá, azért kéne nemégetett videó.