2025-08-25, 16:08:49
Lenne egy nagyon "látens" kérdésem/kérésem... Van a 2016-os "Batman v Superman: Dawn of Justice" c. film, amelyhez az általam elérhető magyar letöltési források szerint nem létezik teljes magyar szinkron az extended avagy ultimate edition-höz...
Megkérdeztem az AI-t erről kapcsolatban, és váltig állítja (szerinte az extended és az ultimate edition ugyanaz, és ~30 perccel hosszabb, mint a TC), hogy utólagosan készült szinkron a bővített jelenetekhez is, és elérhető a BluRay, ill. az HBO MAX és a Prime Video szolgáltatásai között...
A kérdésem/kérésem az lenne, h:
- ez mennyire igaz? (ergo akinek van előfizetése az említett streaming szolgáltatókhoz, vagy olyan kontaktja, akinek van, az könnyedén tudja ellenőrizni, sajna nekem nincs)
- ha tényleg létezik, akkor a topicnak megfelelően van valamiféle elérhetőség?
Megkérdeztem az AI-t erről kapcsolatban, és váltig állítja (szerinte az extended és az ultimate edition ugyanaz, és ~30 perccel hosszabb, mint a TC), hogy utólagosan készült szinkron a bővített jelenetekhez is, és elérhető a BluRay, ill. az HBO MAX és a Prime Video szolgáltatásai között...
A kérdésem/kérésem az lenne, h:
- ez mennyire igaz? (ergo akinek van előfizetése az említett streaming szolgáltatókhoz, vagy olyan kontaktja, akinek van, az könnyedén tudja ellenőrizni, sajna nekem nincs)
- ha tényleg létezik, akkor a topicnak megfelelően van valamiféle elérhetőség?
" If an injury has to be done to a man, it should be so severe that his vengeance need not be feared. "
![[Kép: 186px-Machiavelli_Signature.svg.png]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Machiavelli_Signature.svg/186px-Machiavelli_Signature.svg.png)