2025-08-26, 21:52:30
(2025-08-26, 18:45:55)Mor Tuadh Írta:(2025-08-26, 11:02:05)laci Írta:(2025-08-26, 06:52:00)Pirate Írta: Átvert a szemétláda?![]()
Én eddig azt tapasztaltam, hogy csak türelmes erőszakkal érheted el, hogy ne azt válaszolja, amit hallani akarsz. Ezért csak óvatosan szabad kérdezni, különben hasonló lesz az aktus a süketek párbeszédéhez...
A Perplexity válasza faszán, forráslistával:
Nos, akkor lecseréljük az "asszonyt", mert nem jól főz...

Ergo attól, h pedálozik, nem lesz nálam előrébb... Most megyek, és leba... összevitatkozok vele. Megnézem, lesz-e mea culpa, vagy csak ragaszkodik a saját "igazához"...
De legalább kaptam egy oldalt, amit én eddig nem ismertem, és a későbbiekben hasznos lehet (természetesen eleve a válaszok léte megsüvegelendő, ismét nem csalódtam az oldalban/közösségben). Sajna egyre nehezebb értelmes infót kiszedni a netről, mert pl. ebben az esetben nekem a magyar nyelvre kellett koncentrálni, de ma már hiába írod be a keresőbe magyar nyelven a kulcsszavakat, az idegen nyelvű oldalakat is megjeleníti magyar fordítással, ami ált. gépi - és lássuk be - az hagy némi kívánnivalót maga után... De legalább jönnek az idegesítő, értelmezhetetlen válaszok, oldalak... Közeleg a Judgement Day, the winter is coming...

" If an injury has to be done to a man, it should be so severe that his vengeance need not be feared. "
![[Kép: 186px-Machiavelli_Signature.svg.png]](https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a4/Machiavelli_Signature.svg/186px-Machiavelli_Signature.svg.png)