2026-06-06, 20:43:08
(2026-06-06, 19:42:31)laci Írta:(2026-06-06, 18:31:55)Cicelle Írta: sziasztok,Szia!
a problémám bizonyára csak nekem gond, mégis szeretném, ha valaki segítene.
A Bűnügyi nyilvántartás c. angol sorozat első évadát szépen letöltöttem, feliratokkal együtt jött. Sajna. Mert a tévém nem képes a feliratsávban tanyázó 43 felirat közül a magyart úgy kiválasztani, hogy ne akadozzon közben a lejátszás. (A gépemen megy, de nem itt szoktam sorozatokat nézni)
A második teljes napomat töltöm azzal, hogy a magam szerény tudása - és az ai segítségével - megszabaduljak a számomra fölösleges 41-től, bóven elég lenne a magyar (vagy max. még az eng), mert reményeim szerint ez megoldaná a problémát.
Sajna, nem megy.
Segítséget szeretnék kérni, létezik-e, vagy képes-e vki készíteni egy ilyen verziót, és elárulná-e, hogyan juthatnék hozzá. Talán azt már magam is meg tudnám oldani, hogy hozzátegyem az itt letöltött magyar feliratot.
Köszönöm szépen!
C
Az MKV ToolNix segítségével könnyen meg lehet szabadulni a nem kívánt dolgoktól: pipa ki, lefuttatás, kész.
Ha - mondjuk erről az oldalról - leszeded az évad magyar feliratait, összenevezed a hozzájuk tartozó videókkal (pontosan ugyanaz legyen a neve mindkettőnek), aztán a részeket egyesével külön-külön mappába teszed és így adod be a tévének, akkor egyből a magyar felirattal fog futni, mert ilyen esetben nem nézi az mkv-ba becsomagolt feliratsávokat, így nem is fagy bele. Samsung tévén nálam bevált. Amúgy tényleg az MKV toolnix az elegánsabb megoldás, nem is bonyolult a kezelése, de ha semmilyen programmal nem akarsz molyolni, akkor ezt javaslom.

![[-]](/collapse.png)