(2026-06-07, 12:37:28)Cicelle Írta:De a ToolNixben az alapértelmezés be van kapcsolva?(2026-06-06, 22:17:43)laci Írta:(2026-06-06, 21:44:07)Cicelle Írta:Amennyiben passzol a külső felirat, a konténerből bátran törölheted az összeset. De akkor hozzá is kell adnod azt, majd alapértelmezettnek állítani.(2026-06-06, 19:42:31)laci Írta:(2026-06-06, 18:31:55)Cicelle Írta: sziasztok,Szia!
a problémám bizonyára csak nekem gond, mégis szeretném, ha valaki segítene.
A Bűnügyi nyilvántartás c. angol sorozat első évadát szépen letöltöttem, feliratokkal együtt jött. Sajna. Mert a tévém nem képes a feliratsávban tanyázó 43 felirat közül a magyart úgy kiválasztani, hogy ne akadozzon közben a lejátszás. (A gépemen megy, de nem itt szoktam sorozatokat nézni)
A második teljes napomat töltöm azzal, hogy a magam szerény tudása - és az ai segítségével - megszabaduljak a számomra fölösleges 41-től, bóven elég lenne a magyar (vagy max. még az eng), mert reményeim szerint ez megoldaná a problémát.
Sajna, nem megy.
Segítséget szeretnék kérni, létezik-e, vagy képes-e vki készíteni egy ilyen verziót, és elárulná-e, hogyan juthatnék hozzá. Talán azt már magam is meg tudnám oldani, hogy hozzátegyem az itt letöltött magyar feliratot.
Köszönöm szépen!
C
Az MKV ToolNix segítségével könnyen meg lehet szabadulni a nem kívánt dolgoktól: pipa ki, lefuttatás, kész.
szia,
próbáltam, fél siker: már nem 43 felirat van, csak 8-10, mert nem értem még, miért vannak más-más színű kis négyzetek a Toolnixben, ezért mindenhol bejelöltem a magyart, és bár töröltem a többit, most mionden színűből ott a magyar felirat
Amikor ebből is kiszedegettem - egyetlen magyar kivételével - a felirat-nyelveket, a második rész alá tette az első feliratait, holott az első címét írtam be - szóval, még nem sikerült teljesen megfejtenem, hogy működik.
Azt már alapból, elsőre megcsináltam, hogy ugyanazt a nevet adtam a feliratnak és az adott résznek, de ez nem oldotta meg a problémát, tobábbra is százezer felirat volt, amitől kiakad - az amúgy okos (bár már ikább bölcs, mert már koros) samsung tévém.
Holnap friss fejjel megint hozzáfogok, most megyek, megnézem, mit szól a tv a kisebb teherhez.
Köszönöm a segítséget, attól tartok, még holnap is kérni fogom.![]()
Köszönöm!
C
A következő részhez be kell zárni az előzőt, majd újban a következőt, akkor nem keveri.
kedves Laci, hurrá, ezt sikerült megoldani, most csak egy, a magyar felirat van a sávban, köszönöm szépen a segítséget!
Most azzal küzdök, hogy nem marad úgy a beállításom, hogy ezt játssza le, hanem magától visszaugrik a letiltásra :-(
Mindent megnéztem, amit tudtam, de nem tudok rajta változtatni. Kérlek, ha erre is van egy jó tanácsod, segíts. Köszönöm!
C
https://i27.servimg.com/u/f27/19/93/00/54/kzoper30.jpg
A tévékhez nem értek, ha ott a hiba, akkor talán annak a beállítása nem engedi? Vagy más filmmel megy?
Please consider my poor English knowledge, when yo try to explain me my opinion.

![[-]](/collapse.png)