2018-04-22, 12:31:15
(2018-04-21, 19:03:31)J1GG4 Írta:(2018-04-21, 16:56:02)traktor123 Írta:(2018-04-21, 16:22:46)SergAdama Írta:(2018-04-21, 15:39:12)traktor123 Írta: Hello.
Én a Lost in Space tv sorozat felirata után érdeklődnék.
először is köszönöm a fordítok munkáit, de esetleg nem lehetne hogy valaki be segítsen ennek a sorozatnak a felirat elkészítésében. Úgy tűnik hogy sajnos nincs annyi szabad ideje a jelenlegi fordítónak hogy elkészítése a sorozathoz a felíratókat. Ami nem panasz akar lenni, csak egy kérés.
Helló!
Nem egy ember fordítja:
https://forum.feliratok.eu/showthread.ph...ce#pid2403
Köszönöm a választ, de ha valóban így lenne akkor ugyan úgy mint a többi sorozatnál, amiket én nézek, egy max két nap alatt elkészülne a felirat, itt viszont nem.
Még egyszer köszönöm a fordítók munkáját, nem panaszkodni akartam, csak egy lehetőséget arra hátha előbb sikerül megkapni az évadhoz a feliratot.
A különbség csupán annyi, hogy itt 10 részt jelent meg egyszerre, egy rész lefordítása kb. 6-10 órát vesz igénybe, szóval nem rosszból, de számolj utána!
Ha heti 1-2 felirat elkészül, az már bőven jó tempó, örülni kell neki, hogy egyáltalán veszi valaki a fáradságot, és ingyen, a szabadidejét feláldozva feliratot gyárt másoknak.
Tényleg ne vedd rossz néven, de a te hozzászólásod nem igazán passzol ide.
Először is tudom hogy egy évadról van szó, mivel írtam is, tudom mennyi munkából áll egy ilyen felirat elkészítése, többször megköszöntem a felirat készítöknek a munkáját.
Sajnos egy hét alatt nem jött össze a két rész lefordítása, ezért írtam hogy esetleg nem e tudna valaki besegíteni.
Több oldalt támogatok anyagilag, nem azért mert gazdag vagyok, hanem azért mert vannak olyan emberek akik másokkal osztanak meg dolgokat ingyen, és ha van rá lehetőség, én támogatom őket.
Nem kell írnod hogy örüljek hogy vannak ilyen emberek akik szabad idejükben lefordítják nekünk a feliratokat, ezt nagyon jól tudjuk, ezért is írtam kulturáltan.
Na mindegy legközelebb elég lesz annyi választ írnod, hogy sajnos nem tudunk heti egy feliratnál többet csinálni.
És akkor is azt mondom hogy rendben köszönöm.