2018-01-06, 19:36:47
(2018-01-06, 17:35:20)Mor Tuadh Írta:(2018-01-06, 17:06:13)Utálom_a_filmeket Írta: Nekem lenne egy olyan kérésem, hogy amikor feltesztek egy filmhez egy magyar subrip-et, akkor próbáljátok már mindig azokhoz a a jobb minőségű (720p, 1080p, ezek hiányában a legjobbhoz) verziókhoz időzítetten feltenni, amelyiknél a legtöbb seeder és leecher található, mert azokat a verziókat a legkönnyebb letöltögetni, ha van rá mód.
Én pl. a torrent.eval.hu-ról vagy a rarbg.to-ról esetleg a piratebay-ről töltök.
Köszi.
Szerintem inkább örüljünk annak, hogy van felirat. Egyrészt mindenki meg tud tanulni időzíteni, nem olyan bonyolult, akkor legalább még többen tudnának beküldeni feliratokat, és valamit a userek is vissza tudnának adni a közösségnek hálaként, másrészt meg ha nagyon nem megy, ott az időzítéskérős topik és amit tudunk, idővel mindig teljesítünk.
Arról nem is beszélve, hogy legtöbbször a legnépszerűbb, értsd. legtöbb seederrel megáldott rilízekhez készülnek a subrip időzítések. Az meg tényleg megint más, hogy ha esetleg mégsem stimmelne, akkor általában egy csúsztatással be is lehet lőni az időzítést (filmek esetében), aminek megtanulás nem egészen 5-10 percet vesz igénybe.