2018-01-07, 13:35:02
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2018-01-07, 13:35:37. Szerkesztette: Mor Tuadh. Edited 1 time in total.)
(2018-01-07, 13:28:59)Utálom_a_filmeket Írta: Te most komolyan ennyire hülyének nézel, hogy azt gondolod, hogy adott felirathoz nem a megfelelő release-k közül választok, mert ha igen, akkor nem érdemes tovább kommunikálnunk egymással.
Senki nem néz hülyének, de az eddigi tapasztalatok alapján nagyon gyakori probléma, hogy az egyszeri felhasználó nem próbálja ki a feliratot olyan release-hez, ami nincs kiírva hozzá. (Bár az is gyakori hogy nem is ahhoz próbálja, majd jelzi hibaként, hogy márpedig rossz a felirat mert az ő változatához nem passzol.) Sokan pedig nem is tudják, hogy ami az egyik BluRay riphez jó, az jó eséllyel jó lesz a többihez is, persze vannak kivételek, nem passzolnak mindig egymáshoz.
A páros megváltást szerintem én időzítettem nyáron, ismerős, örültem, hogy valamit le tudtam tölteni hozzá. Mindjárt szétnézek, mi van most kisebb változat belőle.
Az időzítésről is lesznek majd leírásaink, csak idő kell, amíg újraalkotjuk az elveszett tartalmakat.