2018-01-07, 13:35:02
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2018-01-07, 13:35:37. Szerkesztette: Mor Tuadh. Edited 1 time in total.)
(2018-01-07, 13:28:59)Utálom_a_filmeket Írta: Te most komolyan ennyire hülyének nézel, hogy azt gondolod, hogy adott felirathoz nem a megfelelő release-k közül választok, mert ha igen, akkor nem érdemes tovább kommunikálnunk egymással.
Senki nem néz hülyének, de az eddigi tapasztalatok alapján nagyon gyakori probléma, hogy az egyszeri felhasználó nem próbálja ki a feliratot olyan release-hez, ami nincs kiírva hozzá. (Bár az is gyakori hogy nem is ahhoz próbálja, majd jelzi hibaként, hogy márpedig rossz a felirat mert az ő változatához nem passzol.) Sokan pedig nem is tudják, hogy ami az egyik BluRay riphez jó, az jó eséllyel jó lesz a többihez is, persze vannak kivételek, nem passzolnak mindig egymáshoz.
A páros megváltást szerintem én időzítettem nyáron, ismerős, örültem, hogy valamit le tudtam tölteni hozzá.

Az időzítésről is lesznek majd leírásaink, csak idő kell, amíg újraalkotjuk az elveszett tartalmakat.