2018-07-13, 11:06:46
(2018-07-13, 10:47:30)matoboci Írta:(2018-07-11, 18:54:06)vbalazs91 Írta:(2018-07-11, 18:48:52)máté.marosvölgyi Írta: A Humans 3.évadát fordítja valaki?
Ilyen kérdésekre válaszolok, olyanokra nem, amiket nem tudnak emberek normálisan feltenni. Szóval a terveim szerint jövő héten már várható felirat, remélhetőleg nem jön közbe semmi.
Jaj Balázs, ne mondd már, hogy ilyenekre válaszolsz, nem válaszolsz te semmire. 2 hónapja követem a fórumot, sőt, még a twitter-fiókodat is néztem, hátha megtisztelsz minket egy infóval, vagy egy válasszal a normálisan feltett kérdésekre, de SEMMI. Valaki idejön, kérdőre von végre, aztán hirtelen végre úgy érzed, hogy mondani kéne valamit.
Értem én, hogy ez "önkéntes" alapon megy, és tényleg respect érte, de ne hazudozzunk már. Tudom, hogy nem tolonganak az emberek, hogy fordíthassanak, de ez egy elég jó sorozat, rengetegen várnak a feliratra, lehet valaki elkezdte volna már.
Nem értesz semmit... Most is csak akkor regelsz be, mikor nincs felirat... mikor van, eszetekbe nem jut idejönni...
lehet valaki elkezdte volna már.
És ebben ki a bánatot akadályozott meg bárki is? Akár téged például? De komolyan...
Nem az egész országra, nem az egész világra, nem az egész univerzumra és nem az egész internetre vonatkozólag foglalta le, hanem csak és kizárólag ezen az egyetlen oldalon... Nem mellesleg még ezen az oldalon is előzhető státuszban van:
https://www.feliratok.info/index.php?sorf=elozheto
Tehát bárki nekiállhatna és csinálhatná már régóta... nem csak mindenhol máshol, de még ráadásul ezen az oldalon is...
Még sem tolong érte senki (te sem), ahogy írod is...
Mi tart vissza bármelyikőtöket is, hogy megcsinálja?
A lustaság és/vagy a nyelvtudás hiánya...
De komolyan...
Mindkét fenti esetben szépen csendben kellene maradni... nem követelőzni...
Szerintem...
Meguntam, hogy néma embereknek fordítok, sosem szól senki semmit a fórumon, ahova felrakom. © Mammut
A legtöbb user úgy viselkedik, mintha a havi fizetését ideutalná, hogy felirat készüljön. © Mx.
A felirat nem jog, hanem a fordítója által biztosított lehetőség. © quinnell.
A legtöbb user úgy viselkedik, mintha a havi fizetését ideutalná, hogy felirat készüljön. © Mx.
A felirat nem jog, hanem a fordítója által biztosított lehetőség. © quinnell.