2018-09-05, 20:19:00
(2018-09-04, 19:38:10)Kedves @fono és @Arum! Nagyon köszönöm az érdeklődést, az az igazság, hogy sajnos nem valami motiváló úgy fordítani, hogy már kinn van a szinkronos változat is, persze örülök, hogy a királyi tévé megvette ezt az igényes és szórakoztató sorozatot, így többen láthatják, mint eddig összesen a feliratos változatot. Másrészről nagyon kevés időm van rá, viszont nemrég megnéztem egy részt szinkronosan és nem voltam vele elégedett, mert sok mindent ferdítenek benne. De most kezdődik az őszi időszak, talán többet tudok foglalkozni vele. Ha 2-3 héten belül nem tudom folytatni, akkor pedig leadom, hogy másnak is adjak lehetőséget, ha szeretné. Köszi!! fono Írta:(2018-08-30, 12:36:43)Arum Írta: Kedves Fordítók, az alábbi sorozatok további feliratairól szeretnék érdeklődni:
@FeanorB, The Durrells
@kkata, A Very English Scandal utolsó, 3-ik része
Köszönöm.
Engem is nagyon érdekelne a Durrells sorozat fordításának sorsa. Legutóbbi infóm @FeanorB irányából, hogy folytatja és nem szeretné leadni, pedig volt itt már jelentkező aki átvette volna. Úgy gondolom FeanorB nagyon szép munkát végzett a sorozat eddigi évadaival, sajnálnám, ha nem folytatná, de valahogy nagyon elakadt a dolog