2018-11-19, 00:02:25
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2018-11-19, 00:03:28. Szerkesztette: Rolix. Edited 1 time in total.)
(2018-11-18, 19:59:47)Riximus Írta:(2018-11-18, 15:47:31)Rolix Írta: Sziasztok!
Az Ozark 2. évadjáról szeretnék érdeklődni. Láttam, hogy elkezdte egy kezdő fordító a 2. évadot és kb 2 hetente jött is a felirat, de az 5. óta 3 hét telt el és semmi infó róla, hogy egyáltalán várható e?!
Tudom, hogy mindenki szabadidejét feláldozva csinálja, ingyen, csak azt nem értem aki ennyire nem ér rá, miért vállalja el?
Előre is köszönöm!
Szia!
A 2. évad első 3 része kb. hetente jött, a 4. és 5. pedig nálam áll átnézés alatt, szóval az 5. óta nem telhetett el 3 hét. Láthatod, hogy nem a fordítón múlik a dolog. A 4. rész holnap vagy holnapután érkezik. Infót pedig találhatsz a fordító Twitter-oldalán, aki kiírta a menetrendet. (Egyébként véleményem szerint a ritkán érkező felirat is jobb, mint az, amelyik soha nem jön...)
Szia!
A feletted lévő hsz-ből kiderült, hogy ezek szerint ketten fordítják a sorozatot. Én a sorozatbaráton nézem, ahol már az 5. részhez is van felirat, ami már közel 3 hetes. Itt láttam valamelyik topicban mikor pár hónapja egy magát kezdőnek nevező fordító elvállalta a sorozatot és nem az akit te megjelöltél, de jó tudni, hogy akkor hamarosan lesz belőle valami. :-)