2018-01-16, 11:32:53
(2018-01-16, 10:04:33)zsoless Írta:(2018-01-03, 17:51:10)Mor Tuadh Írta: Itt lehet érdeklődni az elvállalt fordítások állásáról.
Sziasztok, a Runaways következő részei mikorra várhatóak? És köszi az eddigi feliratokat is
Köszönöm, hogy az eddigi pár részt lefordítottátok, viszont nekem ennyi elég volt. Értem én, hogy ez önkéntes munka, de az is úgy működik, ha elvállalod csinálod, nem a másikra mutogatsz, és nem mindenféle kifogást találsz ki, hogy éppen miért nem csinálod amit te magad vállaltál el.
Még egyszer hangsúlyozom köszönöm, és hálás vagyok az eddigi részekért. (még mielőtt hálátlannak tűnnék) (ja és tanulom az angolt)
Január 09 S01E10
Fordítás S01E06-nál tart.
A projektben fordított cuccok eltérnek a normál sorozatfordítástól. Én összefogóként azt vállaltam, hogy a projektbe jelentkező fordítók munkáját koordinálom, az általuk leadott fordításokat átnézem és egységesítem, hogy a különböző részek ne eltérő stílusban/szóhasználattal legyenek fordítva.
Ha nem kapok anyagot, akkor azt sem tudom neked megmondani, hogy mikor leszünk kész a következő résszel. Ígérgethetek alaptalanul összevissza, de azzal nem leszel előrébb.
Egyébként a következő részre van még fordítóm, azután a maradékra már jelentkezőm sincs, szóval egyelőre nem tudom, hogyan és mikor tudjuk fordítani tovább.
És ha projektben nem jelentkezik egyetlen fordító sem a maradékra (pedig mindenki előtt nyitva áll a lehetőség, hogy beszálljon), akkor az sem jelent megoldást, ha lelövöm a projektet, mert ezután sem fog érdekelni a dolog senkit.
Ez van.
Ha nem lesz jelentkező, akkor apránként befejezem majd én a maradék pár részt, de az nagyon lassú lesz, mert semmi időm nincs fordítani.