This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Technikai problémák
(2025-12-29, 18:04:14)Ralome Írta:
(2025-12-27, 10:47:45)remi Írta: A btdigg-ről tud valaki valamit, mi van vele?
A főoldal müxik, de ha be is írok valamit a keresőbe akkor ennyi a válasz:
"Error establishing a database connection"
Már napok óta...

Reddit szerint DNS probléma/Torral és VPN Asiával megy. Előbbit megerősítem, Brave böngészőben "New private window with Tor" nyitása után, az .onion domaines linket használva az előbb ment a keresés.
Valóban, Azerbajdzsánból, Ghánából és Jerevánból is tudok keresni. Ki hitte volna...
Please consider my poor English knowledge, when yo try to explain me my opinion.
Válaszol
e megy. 
(2025-12-29, 21:11:33)laci Írta:
Már napok óta...

Reddit szerint DNS probléma/Torral és VPN Asiával megy. Előbbit megerősítem, Brave böngészőben "New private window with Tor" nyitása után, az .onion domaines linket használva az előbb ment a keresés.
Valóban, Azerbajdzsánból, Ghánából és Jerevánból is tudok keresni. Ki hitte volna...

FF-el nekem továbbra se megy. Vivaldiban bekapcsolva a beépített "proton VPN"-t és alapon hagyva ("auto") most éppen losz éndzsölöszt ír, és így működik. 
Valamit nagyon nem értek én itt, de lényeg, hogy működik. Lassú ugyan, de müxik.
Válaszol
(2025-12-29, 22:46:03)remi Írta: e megy. 
(2025-12-29, 21:11:33)laci Írta:
Már napok óta...

FF-el nekem továbbra se megy. Vivaldiban bekapcsolva a beépített "proton VPN"-t és alapon hagyva ("auto") most éppen losz éndzsölöszt ír, és így működik. 
Valamit nagyon nem értek én itt, de lényeg, hogy működik. Lassú ugyan, de müxik.
FF Surfshark kiegészítővel megy (előfizetéssel - ellenállhatatlan ajánlattal éltem) minden sebesség rendben. Most épp a "Bahamákról" írok.
Please consider my poor English knowledge, when yo try to explain me my opinion.
Válaszol
(2025-12-29, 23:20:14)laci Írta: [quote pid="31752" dateline="1767041163"]
[quote pid="31751" dateline="1767035493"]

[/quote]
FF Surfshark kiegészítővel megy (előfizetéssel - ellenállhatatlan ajánlattal éltem) minden sebesség rendben. Most épp a "Bahamákról" írok.
[/quote]

Ez a   a free VPN nem enged ilyen választási lehetőséget, azt dobja amit éppen dob. Eddig annyi biztos, hogy a losz éndzsölösz freevalahány működik de nagyon lassú, de a mexikó free10 az szintén működik és még gyors is. Az összes többi, főleg jajrópaji szerver amit eddig dobott az mind timeout. Érdekes, hogy az usa szervernél az összes többi oldalban nem vettem észre lassulást, csak ennél az egynél.
Válaszol
(2025-12-31, 00:56:00)remi Írta:
(2025-12-29, 23:20:14)laci Írta: [quote pid="31752" dateline="1767041163"]
[quote pid="31751" dateline="1767035493"]

[/quote]

Ez a   a free VPN nem enged ilyen választási lehetőséget, azt dobja amit éppen dob. Eddig annyi biztos, hogy a losz éndzsölösz freevalahány működik de nagyon lassú, de a mexikó free10 az szintén működik és még gyors is. Az összes többi, főleg jajrópaji szerver amit eddig dobott az mind timeout. Érdekes, hogy az usa szervernél az összes többi oldalban nem vettem észre lassulást, csak ennél az egynél.
[/quote]
Gondolom a free szolgáltatók végső célja az előfizetés, ahol a kill switch és egyéb finomságok paradicsoma várja a kedves fogyasztót, és ösztönző gyanánt beépítenek egy-két akadályt. Régen a Ghost VPN-t próbálgattam, nem is volt annyira rossz, bár a My IP néha megcáfolta az állításait.
Válaszol

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 6 Vendég