2019-06-02, 07:13:25
(2019-06-02, 02:18:39)JohnnnnnY Írta:(2019-06-01, 20:45:39)mata Írta:(2019-06-01, 20:11:29)JohnnnnnY Írta: Sziasztok!
Szeretnék kérni időzítést sorozathoz, aminek az angol feliratai már fent vannak: Final.Space.S01.WEBRip.WEB-DL.720p.1080p.ENG
Az első két rész már megcsináltuk lektorral, de a többire sajnos nincs időm.
Előre is köszi!
Azért egy átidőzítéshez nem kell olyan hú de sok idő. Gondolom, HDTV-hez szeretnél időzítést, ami vagy egyszer tolós, vagy a reklámszünetek vágását kell megkeresni, ami talán 3 percet lassít a folyamaton, szóval egy rész nagyon max megvan három öt alatt. Ha pedig sikerült megcsinálni az első két részt, akkor menni fog a többi is.
Persze, akkor még több időm volt nekem is, így megcsináltuk. Mivel már nem ez a helyzet áll fenn, és emiatt nem haladtam a fordítással sem, gondoltam megkérek valakit, ha már van ilyen csoport a fórumon. De akkor lefordítom ahogy van.
Szerintem te totál el vagy tévedve. Most fordítást kérsz, vagy átidőzítést valami másik rilízhez?
Ha előbbit, akkor rossz helyre írtál, és totál hülyén tetted fel a kérésedet, ha utóbbit, akkor pedig minek, ha amúgy sejtésem szerint értesz angolul?

Amúgy pedig topiknak hívják ezt a felületet, ahol most beszélünk, nem pedig csoportnak, de ez legyen már a legkevesebb.