2019-11-10, 17:19:45
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2019-11-11, 20:10:15. Szerkesztette: Riximus. Edited 1 time in total.)
(2019-11-05, 17:53:24)mata Írta:(2019-11-05, 17:43:11)Dark Archon Írta: Mivel nagyon fordító nélkül maradt, elkezdtem fordítani a The Rookie 2. évadját. Ha esetleg egy profibb már elvállalta, írjátok meg.
Csak az általam nézett release-k fordítását vállalom, átidőzítéshez nem értek és annyi szabadidőm már nincs. Az első rész felénél járok, aztán elküldöm és tudjátok ellenőrizni.
Nálunk egyáltalán nem volt semmilyen felirat ehhez a sorihoz még. Ettől függetlenül természetesen szíved joga azt fordítani, amit szeretnél, de így, hogy a második évaddal kezded, még kevesebb esélye van, hogy mentorra/átnézőre találj.
Egyebek mellett az átidőzítését megtanulni 15 perc, maga a folyamat pedig részenként még plusz 5-10 percet vesz igénybe, attól is függően, mennyiféle release készült még hozzá.
Szia!
Az első évad meg van szinkronosan, teljesen felesleges vele foglalkozni. De közben kiderült, hogy másik oldalon van hozzá egész jó felirat, szóval szeretném is leadni, kétszer ugyanazt nincs értelme megcsinálni.
Inkább akkor átnyergelek a Magnum-ra, szintén 2. évaddal, mivel az első évada annak is elérhető szinkronosan.
Köszi és bocsi.
Riximus megjegyzése 2019-11-11, 20:10:15:
Átírtam.
Átírtam.