2018-01-30, 12:28:51
(2018-01-30, 12:16:15)Oxy96 Írta: Sziasztok!
Egy nagyon nagy kéréssel fordulnék hozzátok, valószínűleg nem teljesíthető, legalább is gondolom a ti időtök hiánya miatt, és más egyéb feliratok készítése miatt. Ám mégis megpróbálkozom, mert ki tudja.
Drága barátnőm lovagol már jó pár éve, és ez az élete, van egy film A Sunday Horse című amit még nem látott és nagyon szeretné megnézni, ám csak németül van fent az interneten a film, de ő sajnos nem tud németül. Február 10.-n lesz a születésnapja, szeretném meglepni vele, hogy együtt megnézzük a filmet.
Tehát ezzel a kéréssel fordulok hozzátok, hogy esetleg ha lehetséges nézzétek meg mit tehettek az ügy érdekében.
Elküldöm az IMDB linket, és annyi infót tudok még adni, hogy én egyedül az Ncore-on találtam meg a filmet.
Előre is köszönöm.
http://www.imdb.com/title/tt3543258/
csak németül van fent az interneten a film
Ez nem igaz, van az angolul is (meg franciául is amúgy máshol):
Spoiler:
Meguntam, hogy néma embereknek fordítok, sosem szól senki semmit a fórumon, ahova felrakom. © Mammut
A legtöbb user úgy viselkedik, mintha a havi fizetését ideutalná, hogy felirat készüljön. © Mx.
A felirat nem jog, hanem a fordítója által biztosított lehetőség. © quinnell.
A legtöbb user úgy viselkedik, mintha a havi fizetését ideutalná, hogy felirat készüljön. © Mx.
A felirat nem jog, hanem a fordítója által biztosított lehetőség. © quinnell.