2020-05-18, 23:14:37
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2020-05-19, 18:35:00. Szerkesztette: eszticsillag. Edited 1 time in total.)
Ha jól látom, akkor jelenleg senki sem fordítja a The Twilight Zone (2019-) sorozatot már jó ideje és "kiemelten fordítót keres".
Jövő héttől kezdenék neki a maradék három rész fordításának (és ha jön a 2. évad és addig nem jön közbe nekem semmi, akkor természetesen a 2. évadot is fordítanám ha lehetséges, de gond esetén előre jelzem ha mégsem állna módomban).
Eddigi fordításaim:
My Kung Fu Sweetheart (2006)
Invisible Target (2007) /PioNëëЯ töltötte fel, de az én fordításom/
Kérnék egy visszajelzést (és/vagy a nevem bejegyzését a sorozathoz) amennyiben készíthetem a feliratokat, mert feleslegesen nem kezdenék bele a fordításba, ha más is fordítaná...
Jövő héttől kezdenék neki a maradék három rész fordításának (és ha jön a 2. évad és addig nem jön közbe nekem semmi, akkor természetesen a 2. évadot is fordítanám ha lehetséges, de gond esetén előre jelzem ha mégsem állna módomban).
Eddigi fordításaim:
My Kung Fu Sweetheart (2006)
Invisible Target (2007) /PioNëëЯ töltötte fel, de az én fordításom/
Kérnék egy visszajelzést (és/vagy a nevem bejegyzését a sorozathoz) amennyiben készíthetem a feliratokat, mert feleslegesen nem kezdenék bele a fordításba, ha más is fordítaná...
eszticsillag megjegyzése 2020-05-19, 18:35:00:
A nevedre vettem.
A nevedre vettem.