2021-03-17, 21:28:39
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-03-17, 21:35:02. Szerkesztette: Mor Tuadh. Edited 1 time in total.)
(2021-03-17, 20:56:59)l.a.c.y. Írta:(2021-03-16, 23:14:24)Mor Tuadh Írta:Köszi, az Amazonig én is eljutottam, meg hogy a 2020-as DVD kiadásban van francia, német, spanyol, stb. felirat is, de azt se szedte ki senki, legalábbis én nem találtam nyomát. Sőt, a videóból is ugyanaz a 2 gigás mkv van fenn világszerte, leszedtem vagy négyszer, hátha valamelyik más és van benne kibontható sub, pedig már a méretéből tudtam hogy felesleges, de hátha... Sebaj, marad a kézimunka, igazából az angol alap srt harmada már meg is van, ha egyszer meglesz az egész, megy Balu haveromhoz fordításra. Idő van, határidő sose volt, de félbe nem hagyjuk, egyszer meglesz.(2021-03-16, 22:40:43)l.a.c.y. Írta:(2020-06-20, 20:37:30)Apu Írta: Sziasztok, és köszönet az eddigi sok jó feliratot. Van egy ilyen file név
Murder In The Front Row - The San Francisco Bay Area Thrash Metal Story (2020).mkv
Szeretnék angol feliratot kérni hozzá. Nyilván a magyar lenne az isten, de gondolom, az irreális kérés lenne.
Nagyon köszönöm előre is!
Üdv!
Talán nem is annyira irreális...
Azért pár hónap türelmet kérek, mert nincs rá túl sok időm, meg hallás után elég lassan megy (Brian Slagel hadarásától ments meg Uram minket...), de a haverom és én már rajta vagyunk. '87 óta Bay Area fanként muszáj!
Az Amazonon CC-vel van fent, de nem tudom kiszedetni, mert nincs benne a Prime-ban, külön fizetős sajnos. Ha esetleg jön belőle egyszer AMZN rip, abban jó eséllyel lesz angol felirat majd.
Nem fogod elhinni, de megszereztem. Megtaláltam a DVD-t iso-ban, lerippeltem róla. Feltöltöm majd, csak még kicsit pofozgatni kell.