2021-03-17, 21:54:17
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-03-17, 21:57:05. Szerkesztette: l.a.c.y.. Edited 1 time in total.)
(2021-03-17, 21:28:39)Mor Tuadh Írta:(2021-03-17, 20:56:59)l.a.c.y. Írta:(2021-03-16, 23:14:24)Mor Tuadh Írta:Köszi, az Amazonig én is eljutottam, meg hogy a 2020-as DVD kiadásban van francia, német, spanyol, stb. felirat is, de azt se szedte ki senki, legalábbis én nem találtam nyomát. Sőt, a videóból is ugyanaz a 2 gigás mkv van fenn világszerte, leszedtem vagy négyszer, hátha valamelyik más és van benne kibontható sub, pedig már a méretéből tudtam hogy felesleges, de hátha... Sebaj, marad a kézimunka, igazából az angol alap srt harmada már meg is van, ha egyszer meglesz az egész, megy Balu haveromhoz fordításra. Idő van, határidő sose volt, de félbe nem hagyjuk, egyszer meglesz.(2021-03-16, 22:40:43)l.a.c.y. Írta:(2020-06-20, 20:37:30)Apu Írta: Sziasztok, és köszönet az eddigi sok jó feliratot. Van egy ilyen file név
Murder In The Front Row - The San Francisco Bay Area Thrash Metal Story (2020).mkv
Szeretnék angol feliratot kérni hozzá. Nyilván a magyar lenne az isten, de gondolom, az irreális kérés lenne.
Nagyon köszönöm előre is!
Üdv!
Talán nem is annyira irreális...![]()
Azért pár hónap türelmet kérek, mert nincs rá túl sok időm, meg hallás után elég lassan megy (Brian Slagel hadarásától ments meg Uram minket...), de a haverom és én már rajta vagyunk. '87 óta Bay Area fanként muszáj!
Az Amazonon CC-vel van fent, de nem tudom kiszedetni, mert nincs benne a Prime-ban, külön fizetős sajnos. Ha esetleg jön belőle egyszer AMZN rip, abban jó eséllyel lesz angol felirat majd.
Nem fogod elhinni, de megszereztem.Megtaláltam a DVD-t iso-ban, lerippeltem róla. Feltöltöm majd, csak még kicsit pofozgatni kell.
Pazar! Extra köszönet! Ezek szerint nem kell pötyögnöm tovább...
![Rolleyes Rolleyes](https://forum.feliratok.eu/images/smilies/rolleyes.png)