2021-03-23, 01:09:05
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-03-23, 01:19:35. Szerkesztette: laci. Edited 4 times in total.)
(2021-03-23, 01:01:06)Mor Tuadh Írta:Elnézést. Abból indultam ki, hogy én nem csinálok valamit jól, és nem program kérdése. Említettem, hogy ha szövegszerkesztőben csinálom, akkor is átkerül a kód a nem kívánatos helyre, amint bezárom, megnyitom?(2021-03-23, 00:56:50)laci Írta:(2021-03-23, 00:53:24)Mor Tuadh Írta:(2021-03-23, 00:26:58)laci Írta: Sziasztok,
hogy lehet megoldani, hogy amikor egy táblában egyik sor dőlt, a másik nem, ez úgy is maradjon?
Valamiért az egész tábla dőlt lesz.
Ha SW, akkor a beállításokban a formázási elemek fejlett kezelése legyen bekapcsolva, szerintem az lehet a gond, de nem 100%
Most épp nem SW, hanem Gnome (mert csak ez viszi nekem a képet hanggal a felirat mellett), de ha szövegszerkesztőben a helyére teszem a kódot, megnyitáskor bombabiztosan az egész táblát akarja dönteni...
Máskor azért azzal kezdd, hogy melyik programmal van problémád, mert így nem sok értelme van.
Gnome-hoz nem értek, nem is tudom, használja-e itt rajtad kívül bárki más.
Szerk.
Akkor gyorsan átfogalmazom: lehetséges egyáltalán olyan, hogy az egyik sor dőlt kettő közül, ugyanabban a táblában?
A formázási elemek fejlett kezelése be van kapcsolva.
Köszönöm, úgy tűnik, az SW volt a megoldás, működik, bár nekem csak kép nélkül megy, vagy múlt századi képminőséggel, hang nélkül, és a szerkesztőjében azt is dőltnek mutatja, ami szerencsére nem az, de VLC-ben megnézve jó lesz!