2023-12-05, 15:29:00
(2023-12-05, 13:36:39)Mor Tuadh Írta:(2023-12-05, 07:02:31)remi Írta: Az Arctic Circle / Ivalo S03-hoz keresnék angol, esetleg bármilyen nyelvű teljes feliratot.
Ugyan minden sarkon található ez:
Arctic.Circle.S03E01.Return.1080p.STAN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-FLUX_track3_[eng].srt
de ennek már a mérete is gyanúsan kicsi, viszont nem is ez a legnagyobb baj, általában vagy a felében is angolul beszélnek, hanem az, hogy pont ott van meg ahol angolul beszélnek, ahol finnül ott meg nem és mivel finnül egy szót se tudok ez így nézhetetlen.
A sorozat állítólag félig német gyártás, de német feliratot se találok sehol.
Előre is köszi!
A nem angolul beszélő részeknél égetett felirat van a FLUX videón. Majd lerippelem róla, ahogy időm engedi, ahogy látom, tényleg nem csinálta meg senki, legyen belőle teljes felirat.
A 2. évad subscene-es angol felirata teljes? Azt kitehetem?
A 2. évad az rendben volt, angol, finn, orosz minden egyéb rendesen angolul feliratozva (legalábbis az első 3 rész, addig jutottam tegnap este, idáig rengeteg orosz nyelvű szöveg is van), csak a 3. évaddal estem teljesen pofára.
Szereztem be a finnektől elvileg égetett felirat-mentes verziókat
Ivalo S03E01 1080p WEB H264-KbA (1-5)
Ivalo.S03E06.1080p.WEB-DL.h264-FFF
aztán mikor néztem volna kiderült, hogy az angol részeken égetett finn felirat van, úgyhogy a kinnlévő packokat nem árt hozzá an8 tagok közé rakni, a finn részekhez meg semmi nincs. Ha fordítva lenne akkor OK, de így használhatatlan.
Előre is köszi ha megcsinálod!