2018-05-13, 20:37:04
(2018-05-13, 20:30:58)eszticsillag Írta:(2018-05-13, 20:23:53)vbalazs91 Írta:(2018-05-13, 18:57:02)eszticsillag Írta: Sziasztok!
Helpet kérek. Már tavaly is volt ilyen, hogy kékhalál vagy áramszünet esetén, ha épp fordítottam, utána azt írta az SW, amikor betöltöttem a feliratot, hogy rossz vagy a formátum nem támogatott. És hiába látom a feliratnál, hogy mekkora a mérete, mikor lett utoljára mentve, ha megnyitom, egy üres jegyzettömb fogad. Nekem úgy rémlik, hogy Twitteren már másnak is volt ilyen problémája, és valahogy sikerült megmenteni. Tud ebben valaki segíteni? Mondjuk, nem sok táblám veszett oda, köbö 120, de hatalmas segítség lenne, ha nem kellene elölről kezdenem az egészet.
UPDATE: Sikerült helyreállítani a fájlt! *-* Ha valakinek netán a közeljövőben ilyen gondja lenne, a RECUVA programot használjátok erre a célra. Nekem mindent maradéktalanul visszahozott.
Vagy egyszerűbb: biztonsági mentés Drive-ra vagy Dropboxra.
Kinek mi az egyszerűbb. Így két kattintással visszahozta mindazt, amit lefordítottam, míg Drive-ba való mentegetésnél (ha nem minden egyes tábla után töltöm fel), elkerülhetetlen a "veszteség".
Ha odamented a Dropbox mappájába a feliratfájlt, az minden SW-s mentésnél feltölti a friss változatot. S mivel gondolom, az automatikus mentés 1 percen van, meg azon kívül is mentesz, a veszteség maximum 1-2 táblában lehet mérhető.