2018-08-02, 18:08:37
(2018-08-02, 17:09:59)McDoug6lak Írta: Szia!
Köszönöm szépen a mindenre kiterjedő válaszodat!
Igen a tbs verzió szokott a legjobb alternatíva lenni, de sajna a rarbg oldalon nem találtam a 3. részhez Csak az említett cravers volt, van fent aminek nem dolby plus a hangja és elfogadhatóbb a képminősége, ezert is kértem ehhez a verzióhoz
Első olvasatra jól hangzik az általad felvázolt hang konvertálás, de elég láma vagyok ezekhez a dolgokhoz, és most úgy érzem ez egy druida varázslóvá kell felnőnöm, hogy képes legyek egy ilyen manővert kivitelezni
Sajnos ez van... sok esetben előfordul, hogy egy-egy csapat nem készít minden részhez release-t... szomorú, de együtt kell élni vele...
Ne sértődj meg, de ha mindenki így állna hozzá, hogy "druidává kell felnőnie" valamihez, nemcsak magyar feliratot nem kapnál, de letölteni sem tudnál semmit, mert nem lenne aki fordítana, szinkront illlesztene, meg egyáltalán release-elne...
Ahogy mondtam, ha kell valami, ami nincs, önállóan kell megoldani és a fenti feladat még csak nem is bonyolult, de komolyan nem...
Csak kicsi guglizás:
https://forum.videohelp.com/threads/3896...AC3-to-AC3
16th Jul 2018 11:27
sekininsha
With eac3to can also use your gui UsEac3to
És még képet is mellékel a beállításaihoz...
Felteszed az eac3to-t mellé az UsEac3to-t ami a grafikus interfész (gui), a már említett módon demuxolod (kicsomagolod) az egyik DD+ (eac3) hangot valamelyik ripből és megpróbálod átkonvertálni önállóan AC3-ba... aztán meghallgatod, milyen lett az eredmény, ehhez egy winamp vagy vlc player is elég...
Célszerűen érdemes vagy a rarbg-n az adott file mediainfójánál megnézni, vagy VLC-ben eszközök/kodek információk, vagy a mediainfó nevű programmal, vagy egyéb módon, hogy az eredeti eac3 hangnak mi a bitrate-je és az alá a kimeneti ac3-at nem állítani...
Például:
Yellowstone.S01E04.2018.The.Long.Black.Train.1080p.AMZN.WEBRip.DDP2.0.x264-NTb
Bit rate : 224 kb/s
Channel(s) : 2 channels
(ott van rarbg-n az info)
Ekkor az eac3to-nál a kimeneti AC3-at minimum ekkorára állítani, vagy magasabbra, ha tetszik, de lejjebb semmiképp...
Amelyik eredménnyel elégedettebb vagy, mind bitrate, mind méret terén, azt tartod meg és csomagolod vissza a DD+ helyett az mkv-ba...
A dvd-ken jellemzően 192 kbps az AC3 hang bitrate-je, de ott azért adott az is, hogy mi és mennyi fér rá egy korongra.
Itt simán felmehetsz akár 448 kbps-re is... persze a hangfálj mérete is nagyobb lesz így, de igazából tökmindegy, hogy 50 Mb vagy 120 Mb... elfér az mkv-ban...
Nem megijedni kell ilyen apróbb dolgoktól, hanem kipróbálni...
Ha az AAC hangot viszi a szerkezet, akkor meg kódolni sem kell:
Az ION10 release-ből kicsomagolod az AAC hangot és belecsomagolod abba a 720p/1080P DD+ -os release-be, amelyikből le lett kódolva...
Ha jól látom ebben az esetben az 1-5 rész ION10 az ntb-ből készült, a 6. pedig valameiyik előtte pár perccel megjelentből:
http://rarbg.to/torrents.php?imdb=tt4236770
Vagy veszel új lejátszót, ami tudja ezeket...
Meguntam, hogy néma embereknek fordítok, sosem szól senki semmit a fórumon, ahova felrakom. © Mammut
A legtöbb user úgy viselkedik, mintha a havi fizetését ideutalná, hogy felirat készüljön. © Mx.
A felirat nem jog, hanem a fordítója által biztosított lehetőség. © quinnell.
A legtöbb user úgy viselkedik, mintha a havi fizetését ideutalná, hogy felirat készüljön. © Mx.
A felirat nem jog, hanem a fordítója által biztosított lehetőség. © quinnell.