Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a London Fields (2018) című filmhez tervezi-e valaki a fordítást?
Ígéretesnek tűnik, csupa jó színészekkel!
Az angol felirat már fent van az oldalon csak sajnos nem tudok jól angolul.
Köszönöm a választ.
Sziasztok Mindenki!
Szeretnék egy feliratot kérni.
A "The Prospect" című Sci-fi-hez kérnék magyar feliratot, ha valaki esetleg fáradozna rajta!!!
Köszönet előre is!!!!!
Heló!
A David Brent: Life on the Road c. filmhez szeretnék feliratot kérni. Az eredeti Office főszereplőjéről szól, ami óriási volt. Ricky Gervais meg egy zseni. Csoda hogy még nincs hozzá felirat.
(2019-03-13, 13:43:32)soadroli Írta: Heló!
A Triple Frontier c. filmhez szeretnék magyar feliratot kérni! (Triple.Frontier.2019.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.H264-CMRG)
Előre is köszönöm!
Csatlakozom én is a kéréshez!
(2019-03-15, 00:54:26)sandrativadar Írta: A TRIPLE FRONTIER c. filmhez nagyon szeretnék fordítást kérni, nagyon hálás lennék, ha valaki bevállalná.
Heló!
Az új Jokerünk, Joaquin Phoenix legutóbbi filmjéhez szeretnék feliratot kérni; Don't Worry, He Won't Get Far on Foot. De benne van még Jonah Hill, Jack Black, Rooney Mara...
Már nagyon régóta elérhető, de még nincs hozzá magyar felirat. Előre is hálás köszönet a fordítónak.
helloztok én már régóta szeretném megnézni kevin hart what now? cimű filmjét de sajnos nem találok feliratott nagyon megköszöném ha ebben tudna nekem segíteni .... ha valaki esetleg csinálna hozzá egy feliratott
Nagyon szeretnék az alábbi két filmhez magyar feliratot kérni:
Mommie Dearest (1981) -> Ehhez már mindenhol kerestem, de sehol sincs. Pedig még DVD-n is megjelent nálunk felirattal.
The Haunting of Sharon Tate (2019) -> 1080p.WEB-DL verzió, angol felirat már van fenn.