Roman Polanski tavalyi velencei díjnyertes filmjéhez (mely Robert Harris kiválóm, izgalmas regényét adaptálja) An officer and a spy (J'accuse) kérnék feliratot. Openen van már angol!
Köszönöm! https://www.imdb.com/title/tt2398149
(2020-02-23, 16:38:14)Maminti Írta: A The Current War (Feszültség) c.filmhez szeretnék fordítást kérni!
Szerintem igen sokan örülnénk neki!
Nagyon köszönöm, ha valaki elvállalná!!
Készülőben van, holnapra szerintem meglesz. De mivel újonc vagyok, biztos napokba fog telni mire felkerül az oldalra.
Az alábbi 2 felhasználó kedveli laci401 hozzászólását:2 felhasználó kedveli laci401 hozzászólását • Maminti, Tsipi88
(2020-02-23, 16:38:14)Maminti Írta: A The Current War (Feszültség) c.filmhez szeretnék fordítást kérni!
Szerintem igen sokan örülnénk neki!
Nagyon köszönöm, ha valaki elvállalná!!
Készülőben van, holnapra szerintem meglesz. De mivel újonc vagyok, biztos napokba fog telni mire felkerül az oldalra.
A The Immortal(Gomorrah spin-off film) c. filmhez szeretnék magyar feliratot kérni, a The.Immortal.2019.ITALIAN.1080p.BluRay.x264.DTS-FGT verzióhoz időzítve
Mellékeltem az angol feliratot, előre is köszönöm szépen
Sziasztok, van egy nagyon szép Francia film, amihez találtam egy feliratot máshol, franciául. Szeretném, ha valaki le tudná fordítani ezekben az időkben. Köszönöm szépen előre is Üdv, Sanyi
Sziasztok, az Aljas nyolcas bővített (213 perces) változatához szeretnék magyar fordítást kérni: The Hateful Eight (aka. The H8ful Eight) (2015) (EXTENDED.WEBRip.1080p-SNAKE). Előre is nagyon szépen köszönöm minden Tarantino-rajongó nevében is. Üdv: bbandi
2020-03-25, 12:19:31 (Üzenet szerkesztésének időpontja:2020-03-25, 13:02:46. Szerkesztette:J1GG4. Edited 2 times in total.)
Beyond the Law című filmhez szeretnék kérni magyar feliratot.Előre is nagyon szépen köszönöm.
Jelezzétek imél címemen ha meg lesz a Beyond the Law magyar felirata.Előre is nagyon szépen köszönöm.
J1GG4 megjegyzése 2020-03-25, 13:02:46: Áthelyeztem a hozzászólásod a megfelelő topicba.