This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Egyéb feliratozási kérdések
(ma, 07:29:19)Romeoo Írta:
(tegnap, 22:01:42)laci Írta:
(tegnap, 16:57:07)Romeoo Írta: Sziasztok!

Egy  kis segítséget kérnék(már régen csináltam) .
Adott egy felirat és a következő tábla is pont akkor indul mint az előző befejeződik pl 11:43,435
és ezért piros lesz mivel nincs közte meg a minimális idököz sem, ezt lehet valahogy időziteni csak nem emlékszem már hogy azt hiszem olyan 300  anno.
Rengeteg ilyen tábla van sajnos.
Előre is köszönöm a segítsget (SW ről beszélek amúgy) Big Grin

Szia!

A beállítottban 30 ezredmásodperc van beállítva a hibakereséshez, van mód az automatikus javításra is, de nem ajánlott (elcsúszhat itt-ott), ha nem több száz tábláról van szó, inkább kézzel.

De olyan nincs, hogy csak ahol összeérnek azt tolja meg egy kicsit 30 ezreddel?
Mintha lenne régi emlékeim szerint ,így nem fog lecsúszni a felirat tábla.
Én úgy emlékszem, hogy a javítás menüben kipipálható az átfedések javítása. De az is rémlik, hogy nem tanácsolják,mert például sűrű tábláknál előbb-utóbb észrevehető eltolódásokat okozhat.
De ha mégis érdekel a módszer: https://gemini.google.com/share/13d9147ce090
Please consider my poor English knowledge, when yo try to explain me my opinion.
Válaszol
(11 órával ezelőtt)laci Írta:

Adott egy felirat és a következő tábla is pont akkor indul mint az előző befejeződik pl 11:43,435
és ezért piros lesz mivel nincs közte meg a minimális idököz sem, ezt lehet valahogy időziteni csak nem emlékszem már hogy azt hiszem olyan 300  anno.

Szia!

A beállítottban 30 ezredmásodperc van beállítva a hibakereséshez, van mód az automatikus javításra is, de nem ajánlott (elcsúszhat itt-ott), ha nem több száz tábláról van szó, inkább kézzel.

Én úgy emlékszem, hogy a javítás menüben kipipálható az átfedések javítása. De az is rémlik, hogy nem tanácsolják,mert például sűrű tábláknál észrevehető eltolódásokat okozhat.
https://gemini.google.com/share/13d9147ce090

Ebben a régi leírásomban a 6.2 pontot nézzétek meg, az kell ide.
https://forum.feliratok.eu/showthread.php?tid=93
[-] Az alábbi 1 felhasználó kedveli Mor Tuadh hozzászólását:
  • laci
Válaszol
Show ContentSpoiler:
Rémlett is, főleg a piros betűs rész. Mondjuk én táblánként szoktam igazítani, ha már úgyis molyolok vele.
Please consider my poor English knowledge, when yo try to explain me my opinion.
Válaszol
(11 órával ezelőtt)Mor Tuadh Írta:
(11 órával ezelőtt)laci Írta:

Szia!

Én úgy emlékszem, hogy a javítás menüben kipipálható az átfedések javítása. De az is rémlik, hogy nem tanácsolják,mert például sűrű tábláknál észrevehető eltolódásokat okozhat.
https://gemini.google.com/share/13d9147ce090

Ebben a régi leírásomban a 6.2 pontot nézzétek meg, az kell ide.
https://forum.feliratok.eu/showthread.php?tid=93
Igen ez az, köszi @Mor Tuadh,  csak nem emlékeztem rá, pedig anno még beszéltük is.
Még egyszer tenksz Big Grin
A hüjjjeség a hidrogén mellett a legnagyobb mennyiségben előforduló anyag a Világegyetemben. 
Thomas Alva Edison (1847-1931)
Válaszol

Hasonló témák...
Téma: Szerző Hozzászólások: Megtekintések: Legutóbbi hozzászólás
Question Fordítási kérdések Mor Tuadh 802 1 343 984 2026-03-18, 11:39:22
Legutóbbi hozzászólás: laci
Question Helyesírási kérdések Mor Tuadh 57 120 438 2023-02-28, 11:04:57
Legutóbbi hozzászólás: J1GG4

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 2 Vendég