2019-03-26, 14:02:17
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2019-03-26, 14:04:05. Szerkesztette: Cicelle. Edited 1 time in total.)
(2019-03-23, 18:16:26)pinty Írta:(2019-03-23, 17:28:39)Cicelle Írta:(2019-03-20, 22:25:42)gricsi Írta:(2019-03-20, 13:52:26)Cicelle Írta: sziasztok,
a The ABC Murders John Malkovich-féle változata 3. részének a feliratát szeretném.
Köszönöm,
C
Szia!
Én is sok mindent szeretnék, például az otthoni gépem, amin véglegesíthetném.
Kérlek se te, se más ne kérjen egy szemmel láthatóan fordítás alatt levő sorozathoz feliratot, attól nem lesz előbb kész.
Vasárnapra biztosan kikerül.
Köszi,
gricsi
nem gondoltam, hogy ennyire sértő vagy dühítő a hozzászólásom. de ha ilyen rosszulesik, inkább ne csináld, én jobban elviselem, ha nem lesz hozzá felirat. Innen, ahol én ülök, se az nem látszik, mi van a gépeddel, se az, hogy veled mi van. az meg végképp nem, hogy mitől lesz előbb kész.
Bocs.
köszi,
C
Ha a "Mikor lesz kész a felirat?" c. topicban érdeklődtél volna, hidd el, gricsi is másképp reagál!
Nem kell mindjárt megsértődni, utána kell nézni a dolgoknak.
Mondjuk, itt: https://www.feliratok.info/index.php?sorf=alatt
És ne felejtsük el, hogy a fordítót kereső sorozatok száma mindig több, mint a fordítóké, én a helyedben nem venném el egynek sem a kedvét, mert lehet, hogy te elviseled, hogy ehhez a sorozathoz nem készül magyar felirat, de a nézőközönséget jobb esetben nem egymagad képviseled.
Üdv, pinty
igaz, nem tájékozódom elég flottul a topicok között, de sajna, nem hiszem, hogy attól nem ordította volna le a fejemet, ha máshová írok. inkább azt gondolom, rossz napja volt, és ezért írtam, hogy inkább ne legyen felirat, mint hogy úgy kiboruljon, szegény, amennyire kiborult, és lásd be, tényleg egy felirat sem ér annyit, hogy valakinek rámenjen az egészsége.
igaz, hogy utána kell nézni a dolgoknak, de sztem az is igaz, hogy nem kell ordibálni: nem tudhatjuk, miféle problémákkal viaskodik, ahogyan ő sem tud a mieinkről.
béke
Cicelle
(2019-03-20, 22:25:42)gricsi Írta:(2019-03-20, 13:52:26)Cicelle Írta: sziasztok,
a The ABC Murders John Malkovich-féle változata 3. részének a feliratát szeretném.
Köszönöm,
C
Szia!
Én is sok mindent szeretnék, például az otthoni gépem, amin véglegesíthetném.
Kérlek se te, se más ne kérjen egy szemmel láthatóan fordítás alatt levő sorozathoz feliratot, attól nem lesz előbb kész.
Vasárnapra biztosan kikerül.
Köszi,
gricsi
köszönöm a munkádat,
üdv,
C