2019-09-07, 13:27:23
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2019-09-07, 23:11:52. Szerkesztette: J1GG4. Edited 3 times in total.)
(2019-09-05, 11:29:39)mata Írta:(2019-09-05, 11:21:58)Sakhalin Írta:(2019-09-04, 22:55:37)Mor Tuadh Írta:OFF!!(2019-09-04, 15:49:04)Sakhalin Írta: Carnival Row nem csúszik le projectként?
Elég nagyszabású cucc --Érdekes,hogy nincs fordítója.
Köszi szépen !
Nem nagyon vállal már senki projektszervezést, nekem meg most sajnos nem fér bele az időmbe. Még három projektem lesz idén, egy negyedik már elég esélytelen.
Köszi az infot érdekes számomra.Valahogy közelebbinek éreztem egymáshoz az itt fordítókat mint más oldalakon lévőket ezt erősítette meg anno a az összefogás (Project).Ezek szerint tévedtem kicsit csalódatam is.Sebaj még mindig a legjobb felirtos oldal vagytok!
Nem értem a csalódottságodat, egyszerűen nem. Inkább örülnöd kéne, hogy annyi éven át kaptad a feliratokat, míg volt 2-3 év, amikor projektben is érkeztek nagyszerű minőségű munkák. Ennek most sajnos leáldozott, mert iszonyat mennyiségű sorozat van, és lehetetlenség mindhez feliratot gyártani. Ráadásul elkezdtek szállingózni a netflixes/HBOGO-s hivatalos SubRipek is, amikből egyre több és több van, és szinte már annyi, hogy időnk sincs beidőzíteni, formázni őket.
Az meg hogy a legjobb feliratos oldal vagyunk, nem is kérdés, igazából nincs is nagyon más, aki ne a mi munkánkat lopkodná el, hanem saját tartalmat gyártana, ezt azért érdemes észbe vésni.
OFF!
Pedig érthető.Nincs projectezés ez csalódás.Tök jól ment.Persze ha belülről másképpen látjátok.De ettől még nem érterm miért nem érted ,hogy csalódott vagyok.
" Ráadásul elkezdtek szállingózni a netflixes/HBOGO-s hivatalos SubRipek is, amikből egyre több és több van, és szinte már annyi, hogy időnk sincs beidőzíteni, formázni őket."Komolyan a subrippek veszik el a felirat készítés elől a az időt? Le velük..Bakker "gyárilag" feliratos tartalmakért fizesssen a nép vagy torrentyezzen olyan "rilizt" amiben benne van ez ne a ti vállatokat nyomja már.. Ha Magyarországra subrippelsz nem veheted el a feliratok.info munkáját hahahah(bocs nem maradhatott ki)
OFF vége!