2020-06-20, 13:40:07
(2020-06-07, 10:35:52)elsys Írta:(2020-06-07, 08:05:34)Stasis Írta: Sziasztok!
Először is köszönöm a befogadást. Másodszor kérni szeretnék sorozat fordítást (amennyiben lehetséges), illetve, ha folyamatban van, akkor tájékoztatást :-)
Érdekelne per pill (biztos lesz még :-) )
Agatha Raisin 3. évad hiányzó részei
Az 50 Cent féle "Power" c. sorozat 5. évad 8. részének (és minden azóta létező résznek, hiszen már vége a hatodik évadnak is) a fordítása.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia!
Az Agatha Raisin fordítása folyamatban van. A fordító ebben a topikban szokta jelezni, hol tart éppen.
Köszönöm a választ!
Az Agatha Raisin 3. évad első 2 részének már eddig is volt fordítása. Ahogy láttam a topikban, március óta nincs update, esetleg valaki más nem akarja elvállalni? :-)
A Power c. sorozat ennél is súlyosabb helyzetben van. Az 5x07 epizódig van fordítása, azóta meg nincs. Ez cirka másfél év (de inkább több) lemaradás, hiszen a hatodik évadnak is vége.
Hasonló okokból keresném az Empire c. sorozat (Taraji P. Henson, Terrence Howard) sorozat 4. évad második részétől a fordítást( nem rábeszélve senkit,de kiváló sorozatról van szó). Egy évad 18 részes, azaz hiányzik 16+18+18 rész fordítása, sehol fel nem lelhető(Már vége a hatodik évadnak is).
Amit még szeretnék kérni: a Grantchester c. sorozat 5. évadának 03-04-05-06 részének fordítása, hátha megszán valaki :-)
Félre ne értsetek: respekt a munkátoknak, szerintem igen komoly meló fekszik ebben. Csak számomra így ezek az amúgy kiváló sorozatok torzók maradnak, nehezen hinném el, hogy eddig csak én néztem ilyesmit :-)
Ha mégis úgy alakulna, hogy valaki felveszi vagy foytatja ezen sorozatok fordítását, akkor azt hálásan megköszönném.