2022-12-31, 18:58:25
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2022-12-31, 19:01:12. Szerkesztette: zsolt.szajbely.)
Sziasztok! Kérném szépen a "THE LEGEND OF BOGGY CREEK" és a "BOGGY CREEK II. - THE LEGEND CONTINUES" című filmek magyar fordítását. A két film 1080-as minőségben elérhető az
yts.torrentbay.to továbbá a rarbg.to torrent oldalakon. Munkátokat szívből köszönöm előre is!
Kedves l.a.c.y. - válaszodat szívből köszönöm! Ebbe nem is gondoltam bele, valóban! Mindenesetre ettől függetlenül is köszönöm munkádat/munkátokat, sok kincsre bukkan általatok az ember! Boldog újesztendőt!
yts.torrentbay.to továbbá a rarbg.to torrent oldalakon. Munkátokat szívből köszönöm előre is!
(2022-12-20, 23:33:15)l.a.c.y. Írta:(2022-12-09, 21:39:15)zsolt.szajbely Írta: Tisztelt fordítók! Szeretném kérni a Ziegfeld Girl (1941) című film magyar fordítását, amennyiben lehetséges olyat, amely passzol a HD (1080p) torrenthez. Fáradozásotokat, kedvességeteket előre is tiszta szívből köszönöm! Jó egészséget mindannyiótoknak!
https://yts.rs/movie/ziegfeld-girl-1941
Kedves Zsolt!
Ránéztem a filmre, le is szedtem, aztán belenéztem az angol felirataiba is. Azért a többes szám, mert két verziót is találtam belőle, de az egyikből száznál is több sor hiányzott innen-onnan, a másikból meg az összes dalszöveg. Bütykölgettem kicsit és csináltam a két rosszból egy jót. Az alap tehát már megvan, de a fordításra a közeljövőben bizonyosan nem lesz időm. Nem kevés háttérmunkát igényelne a 40-es évek amerikai szlengjébe és a showbiznisz akkori szaknyelvébe való beleásás sem, ami viszont egy jó fordításhoz elengedhetetlen volna. Ugyan le még nem tettem róla, de sok jóval nem bíztathatlak.
Üdv: l.a.c.y.
Kedves l.a.c.y. - válaszodat szívből köszönöm! Ebbe nem is gondoltam bele, valóban! Mindenesetre ettől függetlenül is köszönöm munkádat/munkátokat, sok kincsre bukkan általatok az ember! Boldog újesztendőt!