2023-12-20, 09:08:10
(2023-12-19, 19:39:11)AuroraBorealis Írta:(2023-12-08, 21:40:21)remi Írta:(2023-12-04, 17:46:43)bobák.péter Írta: Hoi , Üdv mindenkinek.
Nagyon régen nem jártam erre de most találtam egy sorozatot amit szivesen megnéznék magyar felírattal.
Tehát ha valaki le tudná fordítani a : The Lazarus Project első és második évadát azt nagyon megköszönném.
Amúgy egy Sky sorozat ami sci-fi és időutazásos akció.
https://www.imdb.com/title/tt14190592/
További szép napot
bobharo
Az első évad elfogadható minőségű fordítását megtalálod máshol. A 2. évadra sztem nincs jelentkező.
Amúgy nem javaslom, vacak lett. Én már az elején kinyomtam először, az angolul beszélő, a szovjetúnióban soha nem létező, nyugati gyártmányú teherautókról leszálló szovjet katonák valamint a kiírt dátumtól számítva még 5 évig gyártásba nem került személyautók egy parkolóban, nekem már itt megfeküdte a gyomromat, de a casting is pocsék lett, meg minden egyéb.
Később még vagy 3 részig szenvedtem vele, mert az időhurkos sci-fi a gyengéim közé tartozik, de ez minden szint alatti.
De amúgy te tudod.
(2023-12-08, 14:43:17)pfundo Írta: Pagan Peak - Der Pass S03 fordítását nem tervezi valaki? AuroraBorealis-ról tud valaki, fogja folytani? nagyon hálás lennék
Ez engem is érdekelne....
Ráadásul az első évadban olyan németet beszéltek, amit a lányom, aki majd 10 évig élt Németo.-ban és igen magas szinten beszél németül (helyett svábul) sem tudta felirat nélkül nézni mert azt a tájszólást és nyelvjárást nem igazán értette sok helyen..... Így aztán a 3. évadhoz sem merek angol felirattal sem hozzáfogni.....
Sziasztok!
Igen, a Der Pass fordítását viszem majd aprénként tovább, a 3. évad 1. részének kb. a 70%-a megvan már, csak annyi minden van mellette, hogy egyszerűen alig van rá kapacitásom... De igyekszem, ígérem... :-)
Szia, szuper, köszönük. Várni fogjuk!