2024-11-18, 07:59:45
(2024-11-17, 19:17:02)benezo Írta:(2024-11-17, 01:10:38)remi Írta:(2024-11-16, 20:55:21)benezo Írta: Sziasztok!
Esetleg a Wisting / https://www.imdb.com/title/tt7875794/episodes/?season=5 / 5. évadához kérhetnék magyar feliratot?
Ha nem nagy kérés, akkor WEB.H264-RBB vagy 1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-MJOLNiR verzióhoz.
Előre is köszi,ha valaki lefordítja!
Köszönöm az összes fordító munkáját! Respect!
Sztem ehhez csak égetett angol van, ami ráadásul egyrészt hibás, mert a 3. rész felirata félbe van vágva ezért OCR-ezni se lehet, "szabad szemmel" is nagyon nehézkesen olvasható), másrészt fordítási alapnak amúgy se jó, mert annak a résznek vagy a kétharmada angolul van felirat nélkül, superbits-en korábban volt egy teljesen felirat nélküli (talán az angol részeken égetett svéddel) de azt meg törölték, torrentleech-en van egy X265 elvileg belemuxolt angollal, de annak meg a mérete gyanús alapból (E01 stream size: 1,25 kB) szal ez nem lesz egyszerű.
Ha esetleg lenne jelentkező a fordításra akkor az 1-2-4 részeket kiOCR-ezem neki, de a 3. az akkor is problémás, plusz ezekben a részekben is lehetnek hosszú angol párbeszédek amiket hallás alapján kézzel időzítve kell(ene) fordítani.
Esetleg jobban szét kell nézni hátha mégis van valahol teljes SC engsub-os változat.
Szia.
Köszönöm a válaszodat.
Akkor várok,hátha előbb-utóbb lesz olyan verzió,amihez lesz magyar felirat. Előre is köszi munkádat és hogy "foglalkozol" ezzel!
Hááát, én csak megnézni akartam volna, a szokásos letöltőhelyemen úgy szerepel, hogy "SC engsub", de mikor letöltöttem a feliratot előre egyből kiderült, hogy az csak SDH tartalom, aztán már olvastam a kommentek közt, hogy valójában HC engsub az összes, utána meg azt, hogy a 3. epizód közel olvashatatlan mert alulról félbevágták, aztán még olyan is akadt, aki ugyanezen epizódhoz a kétharmadát kitevő angol nyelvű részekhez kereste a feliratot. Akkor megnéztem a superbits-en, volt egy teljesen feliratmentes TVrip-nek nevezett valami, ami mostanra eltűnt, meg a torrentleech-en van még egy változat, amit nem töltöttem le de szinte biztosan ugyanez az égetett van benne meg mellémuxolva az SDH kiegészítő.
Ha lenne jelentkező a fordításra akkor a 3 rész OCR-ezését vállalom, de az E03 az akkor is problémás lesz, ha esetleg valami más szoftverrel sikerül kiolvastatni, VSF ehhez esélytelen.