2018-04-27, 22:29:57
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2018-04-27, 23:21:13. Szerkesztette: vbalazs91. Edited 1 time in total.)
Néhány hete (2018. márciusában) kezdődött egy új sorozat, a "Harrow". A főszereplője Ioan Gruffudd, aki nagyszerűt alakított a 2014-es "Forever" sorozatban - ott kedveltem meg -, de jó kis sorozat még vele a brit "Liar" is 2017-ből.
A Harrow angol feliratai hétről-hétre megjelennek itt a feliratok.info-n, azonban magyarra még nincs lefordítva, bár reménykedtem, hogy ez hamarosan megtörténik.
Néhány nappal ezelőtt az opensubtitles.org-on az első három epizód magyar fordítását megtaláltam - jó lenne átvenni onnan, és ide is feltölteni.
Nem csak ezért szólok, hanem azért is, mert már belenézegettem az S01E01 magyar fordításába, azonban igen sok hibát találtam:
- kis túlzással szinte minden mondatban hiányoznak központozási jelek (főleg vesszők és pontok),
- gyakoriak az elütött szavak, kifelejtett betűk,
- helyenként pontatlan a fordítás, sőt, egyes mondatok angolul vannak hagyva.
Előre is nagyon köszönném, ha az opensubtitles.org-ra kirakott magyar fordítások KIJAVÍTVA itt a feliratok.info-n is megjelennének.
A Harrow angol feliratai hétről-hétre megjelennek itt a feliratok.info-n, azonban magyarra még nincs lefordítva, bár reménykedtem, hogy ez hamarosan megtörténik.
Néhány nappal ezelőtt az opensubtitles.org-on az első három epizód magyar fordítását megtaláltam - jó lenne átvenni onnan, és ide is feltölteni.
Nem csak ezért szólok, hanem azért is, mert már belenézegettem az S01E01 magyar fordításába, azonban igen sok hibát találtam:
- kis túlzással szinte minden mondatban hiányoznak központozási jelek (főleg vesszők és pontok),
- gyakoriak az elütött szavak, kifelejtett betűk,
- helyenként pontatlan a fordítás, sőt, egyes mondatok angolul vannak hagyva.
Előre is nagyon köszönném, ha az opensubtitles.org-ra kirakott magyar fordítások KIJAVÍTVA itt a feliratok.info-n is megjelennének.
vbalazs91 megjegyzése 2018-04-27, 23:21:13:
Áthelyezve a megfelelő topikba.
Áthelyezve a megfelelő topikba.