2018-05-04, 09:47:12
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2018-05-04, 10:13:56. Szerkesztette: churi. Edited 1 time in total.)
(2018-05-03, 19:39:20)J1GG4 Írta:(2018-05-03, 14:09:08)churi Írta: Most az a baj, hogy én ezt még soha nem csinaltam, ugyhogy ha valaki fel tudna vilagositani hogy hogyan kossem hozza a feliratot a videohoz, nagyon halas lennék. És arrol is hogy milyen app-t kell hasznalni a felirat letoltésére, mert amit eddig probaltam nem mukodik. Koszonom szépen.
Letöltöd az oldalról a feliratot böngészővel, beteszed a videó mellé, és átnevezed ugyanarra, mint a videó.
Ha megnyitod valamilyen lejátszóban, pl. VLC-ben vagy MPC-ben, akkor automatikusan betölti hozzá a feliratot.
A lejátszó beállításaiban tudsz még állítani a felirat méretén, magasságán, betűtípusán stb.
Koszonom a valaszt. Nekem ugy rémlik hogy én ezt mar megprobaltam régebben és valamilyen okbol kifolyolag nem ment. Na mindegy. Meg fogom probalni még egyszer. De nem vagyok benne biztos, hogy van nekem olyen VLC vagy MPC amiket megemlitesz. Azt sem tudom ezek micsodak. De nem baj, majd megkérdezem a Google-t. Mégegyszer koszi!