(2018-09-01, 22:37:01)Maci Laci Írta: Beküldtem az Anne with an E 2. évad első hat részét, de számomra ennyi a sorozat és a fordítása is.Amellett, hogy nagyon hálás vagyok érte, hogy legalább ennyit -az előzmények ellenére- mégis lefordítottál ebből a sorozatból, nagyon szomorú és csalódott is vagyok. Ismét egy félbe hagyott sorozat, ki tudja már hányadik. Én még csak megnézem valahogy felirat nélkül is, de anyukámnak is szerettem volna karácsonyra elvinni, mert neki is nagyon tetszett az első évad, viszont Ő /76 éves/ pláne hogy egy kukkot sem érte belőle felirat nélkül.
Innentől semmi köze nincs Montgomery örökségéhez. Sajnos.
Ha valaki folytatná, itt vannak a részek címei kikeresve George Eliot Middlemarchának magyar fordításából:
Spoiler:
Az nem szokatlan egy sorozatnál, hogy egy idő után már nem követi az eredeti ötletet, írást, vagy ahogyan Te fogalmaztál örökséget, de emiatt dobni amikor már csak 4 rész van hátra ? Amennyiben még 3. évad is lenne és arra mondanád, hogy na azt már nem, totál megérteném, de kérlek fontold át újra ez a maradék 4 részt.

vbalazs91 megjegyzése 2018-09-06, 10:42:22:
Áthelyezve a megfelelő topikba.
Áthelyezve a megfelelő topikba.