2019-01-08, 20:48:27
(2019-01-08, 20:37:24)Tomasz.matuz94 Írta:(2019-01-08, 19:41:33)mata Írta:(2019-01-08, 19:35:32)Tomasz.matuz94 Írta: Üdv! A Narcos Mexico sorozatának utolsó 4 részét vállalná valaki a fordítását pénzért cserébe? Nagyon bosszantó már hogy 3 hete minden nap fél óránként nézegetem az oldalt és nincs se felirat se tájékoztatás hogy mikor lesz. Hátha a pénz ösztönözne valakit, hogy bevállalja, az email címemen várom a jelentkezőt!
[email protected]
Nem pénzért csináljuk, és hamarosan érkezik az utolsó négy rész felirata. Legyél kérlek még türelemmel!
A 8-as kész, átnézésre vár, ahogy a kilences fele is, de készül a 7-es és a 10-es is.
Köszi a választ. Attól , hogy nem pénzért csinálod vagy csináljátok én személy szerint támogatnám kisebb összeggel a munkát, azért cserébe hogy hamarabb meglegyenek! És szerintem ezzel vannak még így páran rajtam kívül. Nagyon jó a sorozat, sokkal több a kereslet rá, mint némelyik gagyihoz amihez mindig 1 nap után keszitenek feliratot!
Továbbra is áll az ajánlatom, masok szamara, akik penzert cserebe letudnak forditani hamarabb!
Közben rákérdeztem a projektgazdánál, a 7-es és 8-as is nála van már átnézésen, pár napon belül érkeznek, és utána nem sokkal várható az utolsó két rész magyar felirata is. Szóval még egy pici türelem.