2019-01-09, 16:26:16
(2019-01-08, 20:47:43)vbalazs91 Írta:(2019-01-08, 20:37:24)Tomasz.matuz94 Írta:(2019-01-08, 19:41:33)mata Írta:(2019-01-08, 19:35:32)Tomasz.matuz94 Írta: Üdv! A Narcos Mexico sorozatának utolsó 4 részét vállalná valaki a fordítását pénzért cserébe? Nagyon bosszantó már hogy 3 hete minden nap fél óránként nézegetem az oldalt és nincs se felirat se tájékoztatás hogy mikor lesz. Hátha a pénz ösztönözne valakit, hogy bevállalja, az email címemen várom a jelentkezőt!
[email protected]
Nem pénzért csináljuk, és hamarosan érkezik az utolsó négy rész felirata. Legyél kérlek még türelemmel!
A 8-as kész, átnézésre vár, ahogy a kilences fele is, de készül a 7-es és a 10-es is.
Köszi a választ. Attól , hogy nem pénzért csinálod vagy csináljátok én személy szerint támogatnám kisebb összeggel a munkát, azért cserébe hogy hamarabb meglegyenek! És szerintem ezzel vannak még így páran rajtam kívül. Nagyon jó a sorozat, sokkal több a kereslet rá, mint némelyik gagyihoz amihez mindig 1 nap után keszitenek feliratot!
Továbbra is áll az ajánlatom, masok szamara, akik penzert cserebe letudnak forditani hamarabb!
Az ilyen ajánlatokkal más oldalakon próbálkozz, ne itt! Köszi. Az ezzel kapcsolatos további kommenteket törölni fogom.
Minden sorozathoz lehet RSS értesítést kérni. Ha kicsit rákeresel a dologra, még e-mail értesítést is könnyen lehet csinálni magadnak RSS-sel. És akkor nem kell félóránként csekkolgatni az oldalt.