3 órával ezelőtt
(4 órával ezelőtt)fildais Írta: Üdvözlet
Már csak a csoport fordítóiban bízom.
Régóta keresem a 1984-es Robin Hood angol 3 évados sorozat magyar felirtát.
Ismerősöm szerint szinkronosan látta valamelyik tv csatornán, de eddig nem találtam meg.
Ha szépen kérem, valamelyik fordító elkészítené a magyar feliratot a sorozathoz?
Eddig csak az alábbi linken található oldalon találtam meg az angol feliratot.
https://www.opensubtitles.org/an/ssearch...ovie-14445
Ha bármilyen eredmény lenne, kérem, hogy az alábbi email-en értesítsenek
[email protected]
Előre is köszönöm
Sztem ilyen sorozat nemvan, gondolom a Robin of Sherwood sorozatról van szó. Azt nemrég láttam, idén valamikor, hogy kerültek fel BR-ripek magnetre, lengyel és talán más nyelvű feliratokkal és hangsávokkal is, de amúgy passz, nézd meg btdig-en vagy hasonló helyen. (Gondolom a döglött rudub linkekben is térdig lehet gázolni, mint általában.)
Annyit tudok még javasolni, hogy ha már mindenáron és bármiáron pont ezt akarod nézni akkor a gugli a barátod, közelebbről a gemini. Még mindig távol áll attól amit rendes fordításnak lehetne nevezni, de a zagyvaság- és félrefordítás-arány már csökkent. Esetleg, havi 500E leütésnyi korláttal, a DeepL is tud hasonlót, de azt nemtom milyen minőségre képes. A gemini, HA és amennyiben az angol felirat nyelvileg és technikailag is hibátlan, már képes olyan fordítást létrehozni (jelenleg korlátokkal ingyen) amivel már meg lehet nézni egy-egy filmet. Sokat elvesz az élményből a magyar felirat helyenkénti dekódolása fejben, de a semminél már jobb.