Témák: 0
Kapott kedvelések: 172 kedvelés 125 hozzászólásban
Adott kedvelések: 790
(2025-08-09, 17:07:17)Pirate Írta: Üdvözletem Hölgyek/Urak!
Afelől érdeklődnék, hogy van-e valamiféle magyar nyelvű subrip a Das Boot (2018) sorozat 3. évadjához? Maga a sori 4 évados, és a másik háromhoz található subrip... Ha esetleg létezne, már egy nyers, formázatlan subrip-nek is igen örülnék.
Válaszaitokat előre is köszönöm...
PS: És ha esetleg lenne valakinek jó minőségű forrása égetett felirat nélkül ugyanezen évadhoz, az ne tartsa magában... :-D
Szia! Sajnos nincs. Erre anno azt a választ kaptuk, hogy ennek az évadnak a jogai másnál vannak, ezért nem készült hozzá se felirat, se szinkron a Sky felületén. Talán ha a másnál lévő jogok lejárnak, lehet rá esély, de ezt sajnos nem tudni.
Fordítás/átnézés alatt álló sorozatok: -
Új évadra/folytatásra váró sorozatok: American Horror Story (S13)
Kapott kedvelések: 71 kedvelés 52 hozzászólásban
Adott kedvelések: 139
(2025-08-09, 17:07:17)Pirate Írta: Üdvözletem Hölgyek/Urak!
Afelől érdeklődnék, hogy van-e valamiféle magyar nyelvű subrip a Das Boot (2018) sorozat 3. évadjához? Maga a sori 4 évados, és a másik háromhoz található subrip... Ha esetleg létezne, már egy nyers, formázatlan subrip-nek is igen örülnék.
PS: És ha esetleg lenne valakinek jó minőségű forrása égetett felirat nélkül ugyanezen évadhoz, az ne tartsa magában... :-D
http://www.data-load.me oldalon zsákszám vannak (regisztráció után látható) directlinkek WEB-DL és Blu-ray verziókhoz is, utóbbiakra csak nincs ráégetve semmi :-)
Az alábbi 1 felhasználó kedveli Ralome hozzászólását:1 felhasználó kedveli Ralome hozzászólását
• Pirate
Kapott kedvelések: 119 kedvelés 111 hozzászólásban
Adott kedvelések: 1
(2025-08-10, 08:09:54)Kai_Subs Írta: (2025-08-09, 17:07:17)Pirate Írta: Üdvözletem Hölgyek/Urak!
Szia! Sajnos nincs. Erre anno azt a választ kaptuk, hogy ennek az évadnak a jogai másnál vannak, ezért nem készült hozzá se felirat, se szinkron a Sky felületén. Talán ha a másnál lévő jogok lejárnak, lehet rá esély, de ezt sajnos nem tudni.
Én úgy emlékszem szinkron készült hozzá, szal azzal levadászható, gondolom távcsöves puska nélkül is, NC-ről, égetett felirat nélkül.
NC reg nélkül is lehet találni jó minőségű égetés nélkülit, pl. bolgár szinkronnal.
https://btdig.com/bd0b72f945e29bfb9d0cc5...s-boot-s03
Az alábbi 1 felhasználó kedveli remi hozzászólását:1 felhasználó kedveli remi hozzászólását
• Pirate
Kapott kedvelések: 32 kedvelés 22 hozzászólásban
Adott kedvelések: 44
Köszönöm a válaszokat @Kai_Subs , @Ralome , @remi !
Sajna NC accom meghótt a saját figyelmetlenségem miatt, jó darabig csak mobilnetem volt, így hanyagoltam a torrentet, az accról meg megfeledkeztem...
A BTDig-es link HDTV, az esélyes, h vízjeles (+ forrást se találok, bár passzív vagyok, azt hozzáteszem)
A Data-Load linket mindjárt meglesem.
Egyébként 1080p-bluray-carved verzióm van, csak épp forced angol égetett felirattal, és két felirat zavaró...
" If an injury has to be done to a man, it should be so severe that his vengeance need not be feared. "
•
Témák: 2
Kapott kedvelések: 401 kedvelés 294 hozzászólásban
Adott kedvelések: 1 815
(2025-08-10, 10:52:18)Pirate Írta: Köszönöm a válaszokat @Kai_Subs , @Ralome , @remi !
Sajna NC accom meghótt a saját figyelmetlenségem miatt, jó darabig csak mobilnetem volt, így hanyagoltam a torrentet, az accról meg megfeledkeztem...
A BTDig-es link HDTV, az esélyes, h vízjeles (+ forrást se találok, bár passzív vagyok, azt hozzáteszem)
A Data-Load linket mindjárt meglesem.
Egyébként 1080p-bluray-carved verzióm van, csak épp forced angol égetett felirattal, és két felirat zavaró...
Írd meg itt vagy privátban a nicked, megkérem az admint, hogy állítsa vissza, ha tényleg csak inaktivitás miatt deaktiválták.
•
|