Témák: 0
Kapott kedvelések: 119 kedvelés 111 hozzászólásban
Adott kedvelések: 1
(2025-10-15, 13:16:52)fildais Írta: Üdvözlet
Már csak a csoport fordítóiban bízom.
Régóta keresem a 1984-es Robin Hood angol 3 évados sorozat magyar felirtát.
Ismerősöm szerint szinkronosan látta valamelyik tv csatornán, de eddig nem találtam meg.
Ha szépen kérem, valamelyik fordító elkészítené a magyar feliratot a sorozathoz?
Eddig csak az alábbi linken található oldalon találtam meg az angol feliratot.
https://www.opensubtitles.org/an/ssearch...ovie-14445
Ha bármilyen eredmény lenne, kérem, hogy az alábbi email-en értesítsenek
[email protected]
Előre is köszönöm
Sztem ilyen sorozat nemvan, gondolom a Robin of Sherwood sorozatról van szó. Azt nemrég láttam, idén valamikor, hogy kerültek fel BR-ripek magnetre, lengyel és talán más nyelvű feliratokkal és hangsávokkal is, de amúgy passz, nézd meg btdig-en vagy hasonló helyen. (Gondolom a döglött rudub linkekben is térdig lehet gázolni, mint általában.)
Annyit tudok még javasolni, hogy ha már mindenáron és bármiáron pont ezt akarod nézni akkor a gugli a barátod, közelebbről a gemini. Még mindig távol áll attól amit rendes fordításnak lehetne nevezni, de a zagyvaság- és félrefordítás-arány már csökkent. Esetleg, havi 500E leütésnyi korláttal, a DeepL is tud hasonlót, de azt nemtom milyen minőségre képes. A gemini, HA és amennyiben az angol felirat nyelvileg és technikailag is hibátlan, már képes olyan fordítást létrehozni (jelenleg korlátokkal ingyen) amivel már meg lehet nézni egy-egy filmet. Sokat elvesz az élményből a magyar felirat helyenkénti dekódolása fejben, de a semminél már jobb.
•
Kapott kedvelések: 2 kedvelés 2 hozzászólásban
Adott kedvelések: 2
Szeretnék érdeklődni, készül-e fordítás a következőkhöz:
Sheriff country
Tracker S03
Wild cards
Köszönöm!
•
Kapott kedvelések: 1 335 kedvelés 1 065 hozzászólásban
Adott kedvelések: 6
Sziasztok,
a Talamasca: The Secret Order sorozat fordítását szeretném kérni.
Előre is köszönöm
•
Kapott kedvelések: 177 kedvelés 130 hozzászólásban
Adott kedvelések: 804
(2025-10-24, 12:59:08)Josephus Írta: Szeretnék érdeklődni, készül-e fordítás a következőkhöz:
Sheriff country
Tracker S03
Wild cards
Köszönöm!
Sheriff country: Nincs róla infó, hogy jönne bárhová.
Tracker S03: Ehhez várható lesz SubRip az elkövetkezendő hetekben.
Wild cards: Ezt Pilot fordítja folyamatosan, ahogy ideje engedi, szóval türelemmel tessék várni.
Fordítás/átnézés alatt álló sorozatok: -
Új évadra/folytatásra váró sorozatok: American Horror Story (S13)
Kapott kedvelések: 0 kedvelés 0 hozzászólásban
Adott kedvelések: 0
(2025-10-15, 14:36:25)remi Írta: (2025-10-15, 13:16:52)fildais Írta: Üdvözlet
Már csak a csoport fordítóiban bízom.
Régóta keresem a 1984-es Robin Hood angol 3 évados sorozat magyar felirtát.
Ismerősöm szerint szinkronosan látta valamelyik tv csatornán, de eddig nem találtam meg.
Ha szépen kérem, valamelyik fordító elkészítené a magyar feliratot a sorozathoz?
Eddig csak az alábbi linken található oldalon találtam meg az angol feliratot.
https://www.opensubtitles.org/an/ssearch...ovie-14445
Ha bármilyen eredmény lenne, kérem, hogy az alábbi email-en értesítsenek
[email protected]
Előre is köszönöm
Sztem ilyen sorozat nemvan, gondolom a Robin of Sherwood sorozatról van szó. Azt nemrég láttam, idén valamikor, hogy kerültek fel BR-ripek magnetre, lengyel és talán más nyelvű feliratokkal és hangsávokkal is, de amúgy passz, nézd meg btdig-en vagy hasonló helyen. (Gondolom a döglött rudub linkekben is térdig lehet gázolni, mint általában.)
Annyit tudok még javasolni, hogy ha már mindenáron és bármiáron pont ezt akarod nézni akkor a gugli a barátod, közelebbről a gemini. Még mindig távol áll attól amit rendes fordításnak lehetne nevezni, de a zagyvaság- és félrefordítás-arány már csökkent. Esetleg, havi 500E leütésnyi korláttal, a DeepL is tud hasonlót, de azt nemtom milyen minőségre képes. A gemini, HA és amennyiben az angol felirat nyelvileg és technikailag is hibátlan, már képes olyan fordítást létrehozni (jelenleg korlátokkal ingyen) amivel már meg lehet nézni egy-egy filmet. Sokat elvesz az élményből a magyar felirat helyenkénti dekódolása fejben, de a semminél már jobb. Üdvözlöm.
Igen a Robin of Sherwood sorozatról van szó. Sajnos technikai hozzáértésem 0. Ezért is kértem, hogy ha valaki ráérne és készítene feliratot a sorozathoz, megköszönném.
•
Kapott kedvelések: 0 kedvelés 0 hozzászólásban
Adott kedvelések: 0
Sziasztok!
A Doki (Doc) 2. évadjához keresek magyar feliratot.
Nagyon szépen köszönöm!
•
Kapott kedvelések: 177 kedvelés 130 hozzászólásban
Adott kedvelések: 804
(tegnap, 20:00:02)bogi134 Írta: Sziasztok!
A Doki (Doc) 2. évadjához keresek magyar feliratot.
Nagyon szépen köszönöm!
Ehhez majd lesz SubRip, ha jön az HBO MAX-ra, addig ne számíts rá.
Fordítás/átnézés alatt álló sorozatok: -
Új évadra/folytatásra váró sorozatok: American Horror Story (S13)
•
|