2021-03-20, 20:19:58
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2021-03-20, 20:46:12. Szerkesztette: Mammut. Edited 1 time in total.)
(2021-03-20, 20:13:16)oldfan Írta:(2021-03-20, 18:58:28)Mammut Írta:(2021-03-20, 17:49:22)Ms Petra Írta: Sziasztok!
Ért itt valaki egy kicsit a baseballhoz? Elkéne egy kis segítség.
A szitu a következő: Megvan a férfi leírása, hogy fehér, 30-as, és bandatag vagy kapcsolatban áll a bandával. Ezenkívül van egy listájuk a tagok neveiről, és Kelly sorban zárja ki őket, a főnöke (Jubal) pedig rákérdez, hogy halad, utána pedig egy csajt (Elise-t) is megkérdez:
J: Kelly, tell me something good.
K: Aww, sorry boss, I'm striking out more than...
J: Reggie Jackson?
K: Who?
J: Carrier strikeout leader, but he's also in the Hall of Fame, which means...
K: He was really good?
J: It means he kept swinging. What about you? I do not need a home run here. Broken-bat, opposite-field single would suffice.
E: Yeah, I have no idea what you're talking about, sorry.
Előre is kösz a segítséget!
Nem vagyok szakértő. Valami ilyesmi?
- Ó, bocs, főnök, többet kihúztam, mint...
- Reggie Jackson?
- Ki?
- Ő dobókat strigulázott és bekerült a hírességek csarnokába, vagyis...
- Nagyon jó volt?
- Vagyis tovább lengetett. Mi van veled? Nem kell hazafutást ütni. Egy ütőtörős szimpla is megteszi az átellenes oldalra.
A carrier strikeout leader valami olyasmi, hogy az illető kiváló ütőjátékos. Úgy rémlik, olyanok kapják meg a címet, akik 1 meccsen sorozatban mindhárom ütését sikerrel találják el egy adott dobójátékosnak. Aztán egész szezonban sűrűn ismétlik. Ezért kerülnek a Hírességek Csarnokába.
Öhm, de hogy hozod párhuzamba azzal, hogy a csaj neveket húz le egy listáról? Mert azokat nem kiejti, mint Reggie a dobókat.
Szerk: esetleg így?
- több nevet lehúztam, mint...
- reggie jackson?
- ki?
- neki dobók voltak a listáján és bekerült a hírességek csarnokába, vagyis...
- nagyon jó volt?
- kiváló. na és te? Nem kell hazafutást ütni. Egy ütőtörős szimpla is megteszi az átellenes oldalra.
És így bele van szőve a kiváló játékos is.