2024-10-21, 16:28:03
(2024-10-18, 19:11:13)finucci74 Írta:(2024-10-18, 17:53:05)remi Írta:(2024-10-18, 17:48:08)finucci74 Írta: törli a videa és ha magyar felirattal lenne akkor talán nem törölnék emiatt ennek a sorozatnak a részeit...
De, törölnék. Próbáld ki, csinálj hozzá gépit (ez manapság 5 kattintás) töltsd fel és meglátod.
Sztem keress alternatív szervert, hazai ugyan nemigen van (a zindexéről ugyanúgy törölnek) de külföldi van pár tucat, ahol nem törölgetnek csak inaktivitás miatt.
Sziasztok!
Akkor légyszíves írj ide Nekem néhány alternatív szervert (külföldit is),mert én egyet sem ismerek...És a külföldi szervereken magyar felirattal is fel lehet tölteni vagy csak angol felirattal?Nagyon köszönöm.
Nézz be sorozatbarát oldalára, az ilyen szerverekről működik.
A teljesség minden igénye nélkül: voe.sx, vidoza.net, netu.tv, vidmoly, streamruby, wolfstream és további pár tucat.
Az első 5 enged feliratot feltölteni, bármilyen nyelven, csak arra kell figyelni, hogy UTF kódolású legyen, az ANSI-t rendszerint nem bírják, az ékezetes betűk szétesnek. Van olyan szerver is (pl. sendvid, amihez nem kell még regisztráció se, viszont konkrétan ez nem enged feliratot feltölteni.)
A legtöbbnél van egy egyszerű és ingyenes regisztráció, de prémium tagságot is lehet kapni pénzért. Inaktivitás miatt mind különböző időszak után töröl. Tanácsot nem akarok adni, a SB-n ahogy nézem a belsősök a voe-t használják legtöbbet. Régebben a waaw volt legtöbbször (netu.tv) de úgy látszik az most gyengélkedik.