Sorozatfordítás bejelentése Itt lehet bejelenteni, ha elvállalnád egy sorozat fordítását, vagy leadnád egy korábbi vállalásodat. A filmeknek van külön topik.
Sajnos mindkettőnket legyűrt az élet, ezért nem készültek The Sinner feliratok.
A magam részéről biztosan nem is fognak.
Viszont a Netflixre előbb-utóbb úgyis felkerül, szóval nem fog fordítás nélkül maradni a sorozat.
Bocs a hiú reményért!
Üdv,
Tau
Ez az évad már sajnos nem Netflixes, szóval nem hogy a felirat, de az évad sem lesz fent a Netflixen.
Az első kettő sem volt netflixes, csak nemzetközileg. Ez az évad is várható tudtommal Netflixre. Az első kettő az évadzáró után kb bő egy hónappal került fel. Talán május elején lenne esedékes akkor. Bocsi, ha tévednék.
Aktuális: - Előfoglalt: A Teacher Szünetelő: Nancy Drew; Love, Victor
Az alábbi 1 felhasználó kedveli Menzer hozzászólását:1 felhasználó kedveli Menzer hozzászólását • Hanzeed
2020-04-08, 15:20:42 (Üzenet szerkesztésének időpontja:2020-04-09, 18:40:21. Szerkesztette:eszticsillag. Edited 2 times in total.)
(2020-03-27, 21:02:09)Riximus Írta: Leadom a Hunterst, az a helyzet, hogy nagyon nem jött be a sorozat
Hello!
Nekem viszont nagyon (legalábbis az első részek alapján) . Először csak magamnak fordítottam le hobbiból, kíváncsiságból a második részt. De, ha nincs gazdája csinálhatok hozzá feliratot. Illetve a többi részhez is, (ha időm engedi). A második rész fordítása már kb. 95%-ban ok. Szóval azt akár nemsokára feltölthetem,ha kész (egyébként totál kezdő vagyok ebben, ahogy írtam is csak a saját magam szórakoztatására csináltam).
eszticsillag megjegyzése 2020-04-09, 18:40:21: Beírtam a nevedre.
Az alábbi 1 felhasználó kedveli sj001 hozzászólását:1 felhasználó kedveli sj001 hozzászólását •
elsys megjegyzése 2020-04-14, 10:16:40: Beírtam a nevedre.
Fordítás: Fargo, Line of Duty, Vigil, Wisting, Den som dræber – Fanget af mørket, Charité Átnézés: Death in Paradise, Beyond Paradise https://trakt.tv/users/zire
Megbeszéltük @SergAdama kollégával, hogy a Bosch 6. évadát már nem fordítjuk, így a sorozat fordítót keres, ha valaki vinné, szabad préda.
Egyébként rendeződtek a szinkronjogi problémák a Fox kiköltözése után (tavaly a 4-5. évadhoz is megérkezett a szinkron), szóval amennyiben nem találna fordítóra, minden bizonnyal akkor is látható és hallható is lesz magyarul
Többek közt a kényszerkaranténnak is köszönhetően mégis bele fog férni az időnkbe, így visszük @SergAdama kollégával a Bosch 6. évadát
2020-04-24, 18:03:25 (Üzenet szerkesztésének időpontja:2020-04-24, 18:04:17. Szerkesztette:Mor Tuadh. Edited 1 time in total.)
Az idei Star Wars napra érkezik egy werksorozat a Mandalorianhoz. Befoglalom, de még nem 100%, hogy csinálom is, szeretném előtte megnézni, hogy milyen, meg hogy mennyit dumálnak majd benne. Ha valaki más szívesen fordítaná, keressen meg nyugodtan privátban és lehet szó róla, hogy átadom neki.