Témák: 0
Kapott kedvelések: 0 kedvelés 0 hozzászólásban
Adott kedvelések: 0
Sziasztok,
Sweetpea sorozathoz szeretnék magyar feliratot, sehol nem találtam esetleg valaki fordítani azt nagyon megköszönném
Előre is köszönöm.
Üdv.
•
Kapott kedvelések: 156 kedvelés 112 hozzászólásban
Adott kedvelések: 689
(2024-11-08, 15:04:56)isluky Írta: Sziasztok,
Sweetpea sorozathoz szeretnék magyar feliratot, sehol nem találtam esetleg valaki fordítani azt nagyon megköszönném
Előre is köszönöm.
Üdv.
Szia! Lesz hozzá SubRip. Nagy valószínűséggel januárban fog érkezni a SkyShowtime-ra.
Fordítás/átnézés alatt álló sorozatok: -
Új évadra/folytatásra váró sorozatok: American Horror Story (S13)
•
2024-11-09, 06:47:04
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2024-11-09, 06:47:55. Szerkesztette: subarufunzo. Edited 1 time in total.)
Üdv
Elsbeth sorozatot esetleg valaki bevállalná? Angol már fent van az oldalon.
https://www.imdb.com/title/tt26591110/
A férjem és Diane védelmében szereplő vicces ügyvédnő saját sorozata.
Köszönöm
•
Kedves jelenlévők! Van a Power című starz-os sorozat, aminek azthiszem 6 évada van, azokhoz nagy nehezen összelehet bányászni a forditasokat, talán csak egy részhez nem készült. De vannak utósorozatai a Book-ok , azokból is legjelentősebb a IV Force 2 évadnál jár, van a Raising Kanan és legutolsó sorban a Ghost! Na már most ha ebben a sorrendben valaki elkészítené nekem a fordításokat, nem lennék hálátlan. Valamint az alap szériához összeszedné a feliratokat egy pakkba, én egyszer mentettem nagyon nagy macera volt, és egy csomót összevissza kellett időzíteni, de sajnos már nincs meg. Kérek összeget mennyiért vállalná ha vállalná, valamint élőlegnek tudok küldeni 50k-t, de profi munkát szeretnék és nagyon szívesen fizetek
Köszi ha valaki vállalja
•